-5,9 kilo

Hallå! Har ni en bra kväll?
Idag var det dags för VAB igen, även imorgon. Det värsta med hösten är just att barnen och en själv blir sjuk hela tiden, är det inte jag som är hemma för sjukdom är man hemma med Kaylie som är sjuk. Svårt att få ihop en full lön på hösten om man säger så, haha.
 
Kaylie har varit så trött hela dagen och har mest velat lega i soffan så jag har fått väldigt mycket gjort samtidigt som jag haft tid att mysa ordentligt med henne. Har tvättat tre maskiner tvätt, diskat undan, dammat överallt och dammsugit. Till middag idag blev det Indian tikka Masala - sjukt gott, testa på det! Knorr har färdiga paket med ingredienser man kan använda sig av, himla smidigt. Allt som allt tar det ungefär 30 minuter att få färdigt middagen vilket är bra när en har fullt upp med familjen och allt runt omkring.
Therese kommer snart hem, Kaylie ska nattas sen ska vi lägga oss i soffan tillsammans och ladda upp för natten - Kaylie har vaknat de senaste nätterna på grund av hennes förkylning och jag har en känsla av att hon även kommer vakna denna natt... Tänk vad ont i hjärtat det gör när de små är sjuka...
 
Jag känner att jag lyckats väldigt bra med kosten och har gått ner sammanlagt 5,9 kilo. Ger mig själv en klapp på axeln. Detta bevisar verkligen hur viktig kosten är och vilken skillnad den kan göra. Jag har inte varken gymmat eller gått långa promenader, har väl inte motionerat eller tränat alls under tiden sen jag började och bestämde mig för att gå ner i vikt - min kost har jag ändrat på och som ni ser ger det resultat! Jag har slutat äta bröd, ta halva tallriken med grönsaker och resten mat samt undviker socker i den mån det går - jag har ju inte speciellt bra självdisciplin så en och annan godis slinker ner då och då, haha..men det fungerar bra och jag försöker hitta motivation nu till att ta tag i träningen också men känner att det är riktigt svårt. Det är tufft att sluta runt 17 varje dag och ta sig till gymmet, hittar ingen tid till familjen då och det är det viktigaste för mig. Det får helt enkelt vänta!
 
Nu ska jag bada en sjuk Kaylie innan det är dags för natten.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Grattis till viktnedgången 😊 har du använt dig utav C9 ? Hoppas Lilltjejen blir pigg snart!

Svar: Nej det har jag inte 😊 bara ändrat om kosten lite.. tack!
Denise Hinkelman

2016-10-27 @ 20:35:41
Postat av: Vikt

Grymt jobbat att gå ner i vikt sådär genom att ändra om kosten lite! Toppen!

Svar: Tack! Det där jääääkla brödet och sockret gör så mycket 😒
Denise Hinkelman

2016-10-31 @ 20:41:34
URL: http://viktbalans.se/viktminskningsprogram/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: