Invägning dag 20

Hallå godingar!
Jag har dragit på mig en förkylning och fick vara hemma från jobbet igår, mår lite bättre idag men är verkligen långt ifrån frisk. Vi tänkte dra iväg till fårets dag nu på förmiddagen hela familjen, mina systrar, föräldrar och mina tre systerbarn ska också med. Vi får hoppas att barnen tycker om det, optimalt för Kaylie som älskar alla sorts djur.

Ska egentligen inte väga mig fören på måndag men kunde inte låta bli att göra det idag. Har gått upp 0,2 kg men det gör absolut ingenting, det har inte gått bra att äta "bra mat" på jobbet denna vecka. Blivit lite för mycket pasta tyvärr samt bröd. Vi hade en utedag på jobbet och jag fuskade med mjukt bröd till mellanmål, till middag åt vi korv med bröd en dag och jag har haft dålig fantasi kring maten när Therese jobbat vilket resulterat i pasta. MEN jag är nöjd, jag motionerar inte så att jag gått ner 2,5kg på 20 dagar är bra. Min kropp mår så bra utan pasta och mjukt bröd. Har även hållt mig från socker dessa dagar vilket varit min största utmaning, har lyckats sluta snusa också- wihooo!

Satte på stegräknaren en dag på jobbet och kunde knappt tro mina ögon. 1,2 mil på en dag. Över 15.000 steg...det är ju galet!Kommentarer
Postat av: Miss Tosse Queen

Fina bilder 😃

Svar: Tack 😊
Denise Hinkelman

2016-09-18 @ 11:46:30
URL: http://misstossequeen.se
Postat av: niggachu

jag tycker inte om små barn eftersom jag utrycker min manlighet på frågbara sätt

2017-01-19 @ 11:29:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: