Femte året med henne

Där stod jag på tågstationen, skakade som ett asplöv och tittade på klockan varannan sekund. När tåget från Göteborg rullade in kunde jag knappt stå på mina ben men försökte se så oberörd ut som möjligt, jag kunde ju inte visa hur nervös jag var, va?
Jag letade efter henne bland folkmassan, eller jag letade snarare efter en stor rottweiler som hon hade med sig - den kunde jag ju bara inte missa. Efter en liten sekund ser jag dom båda, coollugna, oberörda.
 
Gick fram, tittade nog mest ner i backen för att jag inte vågade möta hennes blick. Jag sa snabbt hej och blev räddad av att hon hade med sig sin hund... Jag började kramas med den, hälsa på hunden och ville ärligt talat inte ens titta upp. Jag var ju tvungen tillslut, kramade om henne och hon viskade lugnt i mitt öra som om jag känt henne i flera år "du behöver inte skaka eller vara nervös, det är ju bara jag"...
 
Vi gick tillsammans mot bilen som mamma körde, satte oss i baksätet och den där tjejen som påpekat att hon aldrig någonsin tar ett första steg tog tag i min hand. Bara sådär. Helt naturligt.
Jag kramade hårt om hennes hand och kände ett lyckorus. Just där och då i bilen visste jag att det var hennes närhet jag ville ha varje dag i resten av mitt liv.
 
I fem år har jag fått ha hennes närhet. I fem år har hon varit min. I fem år har jag varit den lyckligaste någonsin.
Efter 21 dagar tatuerade hon in bokstaven "D" på hennes vänstra ringfinger. Helkonstigt va?
Efter två månader förlovade vi oss.
Efter fem månader flyttade vi ihop.
Efter två år började vi alla möjliga tester för att bli gravida. I september 2013 var vi på vårat första besök. I december 2014 blev vi godkända och fick börja åka till Uppsala och inseminera.
Efter tre år i januari gjorde vi vårat första försök, efter det tredje försöket blev lilla K till.
Efter tre år gifte vi oss. Vi berättade för alla gäster på bröllopet att vi var gravida.
Efter två år föddes vår älskade dotter.
 
Nu står vi här, letar hus och är sjukt lyckliga. Förmodligen lyckligare nu än vad vi var förut.
Jag är så kär.
 
Tack för fem fina år älskling, jag ser fram emot att dela resten av mitt liv med dig.
 
 

Fördomar som lesbisk

Jag har stött på en del idioter i mina nio år som jag varit ihop med tjejer. Det har varit allt från glåpord till stenkastning.
Det värsta var nog när jag och Therese stod på balkongen med min guddotter i famnen som inte var många månader gammal. Tre små tjejer i tio-årsåldern stod utanför och började yttra sina åsikter. De hade fått uppfattningen om att det var vårt barn men egentligen spelar ju inte det någon roll.
 
Vi var så hemska. Det var så synd om barnet. Det var synd om barnet som skulle behöva växa ihop med två stycken mammor.
 
Det hela slutade med att dom blev så förbannade över att vi var två tjejer som älskade varandra att de sparkade in hela vår balkong vilket resulterade i att vi ringde polisen för vi kunde inte försäkra oss om varken vår eller min guddotters trygghet.
 
Efter det har vi haft tur. Det har både hon och jag haft i alla år. Alla har accepterat det, trodde jag i alla fall - till jag sökte till en helmuslimsk förskola i Västerås.
Under mitt personliga brev berättade jag att jag bodde ihop med min fru och vår gemensamma dotter.
Hennes svar, efter en lång stund var "ja, du var ju väldigt öppen om att du är gift med en tjej, jag skulle uppskatta om du inte berättade det för föräldrarna för det är inte acceptabelt i deras religon!*
Vad tror ni jag gjorde? Jag vände på klacken och gick därifrån, galet kränkt.
 
Jag är så jävla stolt över att vara den jag är, så stolt över att stå för den jag är och jag kommer aldrig ändra mig för någon annan. Så är det!
 
 
 
 

Sommarens solglasögonSolglasögon - Kollage
 
1. Pilgrim | 2. Rayban | 3. Michael Kors | 4. Jeepers Peepers | 5. Even & Odd | 6. Michael Kors Blå | 7. Le Specs | 8. Vogue
 
Här har ni bara ett utplock av de glasögon jag fastnat för. Alla har en direktlänk ifall ni är intresserade på att köpa ett par ni också! Jag har fått lite dille på runda glasögon, inte helt runda men heller inte pilot...åh det är så svårt att bestämma sig..hjälp mig!!
Sponsrat inlägg