En helg i Stockholm


Denna helg har varit så lyckad och jag har skrattat så tårarna sprutat flera gånger. I lördags åkte vi upp till min syster för att spendera tid med dom framförallt för att kusinerna skulle få ses och leka.

Vi åt lunch när vi kom fram och tog oss en promenad sen för att se Sean Banan som uppträdde. Kaylie är helt galen i honom, dansar till hans låtar hela tiden och blir glad bara vi nämner hans namn.


Vi handlade lite ingredienser till tacos, köpte lördagsgodis till barnen och frukt till föräldrarna. Vi käkade nästan direkt vi kom tillbaka och efter middagen lekte barnen så fint med varandra. Härligt att se att dom alla tre kommer överens trots åldersskillnaden. Kaylie är ju två år och tre månader, Tyra är fyra och ett halvt år och Troy är snart sju år.

Igår testade vi deras cykelsadel till Kaylie och det var så lyckat! Oj vad kul hon tyckte det var att äntligen få sitta bak på cykeln. Premiär för henne. Vi fick ta med den hem då de inte skulle ha den kvar så nu ska det cyklas! Skönt att kunna ta cykeln till förskolan på morgonen, det kommer spara oss väldigt mycket tid. 

Innan vi åkte hem tog vi oss en promenad och fick ett kort på barnen.


Vi var riktigt trötta och sega när vi kom hem men vi fyllde på energi från Josse och lilla Luna, gått några dagar nu sen sist så det var verkligen på tiden.

En underbar helg! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: