Fördomar som lesbisk

5 kommentarer
Jag har stött på en del idioter i mina nio år som jag varit ihop med tjejer. Det har varit allt från glåpord till stenkastning.
Det värsta var nog när jag och Therese stod på balkongen med min guddotter i famnen som inte var många månader gammal. Tre små tjejer i tio-årsåldern stod utanför och började yttra sina åsikter. De hade fått uppfattningen om att det var vårt barn men egentligen spelar ju inte det någon roll.
 
Vi var så hemska. Det var så synd om barnet. Det var synd om barnet som skulle behöva växa ihop med två stycken mammor.
 
Det hela slutade med att dom blev så förbannade över att vi var två tjejer som älskade varandra att de sparkade in hela vår balkong vilket resulterade i att vi ringde polisen för vi kunde inte försäkra oss om varken vår eller min guddotters trygghet.
 
Efter det har vi haft tur. Det har både hon och jag haft i alla år. Alla har accepterat det, trodde jag i alla fall - till jag sökte till en helmuslimsk förskola i Västerås.
Under mitt personliga brev berättade jag att jag bodde ihop med min fru och vår gemensamma dotter.
Hennes svar, efter en lång stund var "ja, du var ju väldigt öppen om att du är gift med en tjej, jag skulle uppskatta om du inte berättade det för föräldrarna för det är inte acceptabelt i deras religon!*
Vad tror ni jag gjorde? Jag vände på klacken och gick därifrån, galet kränkt.
 
Jag är så jävla stolt över att vara den jag är, så stolt över att stå för den jag är och jag kommer aldrig ändra mig för någon annan. Så är det!
 
 
 
 
 
1 Natalia Richardson:

skriven

Jag är glad att du och guddottern och din fru inte blev skadade av dessa 10 åringar. Hemskt att redan ha dessa åsikte i så ung ålder.
I mina ögon är kärlek vacker i alla dessa former den kommer i.
Spelar ingen roll om det är man och kvinna,kvinna och kvinna,man och man.
Kärlek är det finaste som finns.
Klart du ska vara stolt över den du är och över din fina familj.
Kram kram.

2 Anonym:

skriven

O jag är glad att du är precis du, enastående att våga stå för vilken man är ! Ni är kärlek

3 madabouttea.se:

skriven

Jag fattar inte varför folk så har sån fördomar! Och speciellt om saker de inte ens har med att göra. Som att någon annans läggning skulle påverka dom?

4 Anonym:

skriven

Sök inte till en muslimsk förskola då. Det är inget hemligt att homosexualitet inte är tillåtet inom islam och det vet de flesta och det är inget som muslimer försöker dölja för att tillfredställa er västerlänningar.

Svar: Jag förstår din tanke. När jag ansökte visste jag inte att det var det och ännu mer förvånad blev jag ju då när de faktiskt tog in mig på intervju, de visste ju redan allt om mig.
Denise Hinkelman

5 Zahra M.:

skriven

Hej. Läste precis ditt blogginlägg på nyheter24. Jag som själv är muslim, täckt från topp till tå med burka kan förstå hur hemskt det är när folk dömer dig för att du ser ut på ett visst sätt, tänker på ett visst sätt eller har en viss åsikt. Fastän jag själv inte riktigt kan förstå andras val så respekterar jag det fortfarande. Ville bara säga att ni är en jättefin familj och jag hoppas på alllll lycka framöver :)