På västkusten

Tillbaka till verkligheten efter nio långa, härliga och välbehövliga dagar ihop med min lilla familj.


Vi åkte till västkusten förra fredagen, ner till Therese familj för att hälsa på och umgås. Vi fick bo i Therese brors farbrors hus under tiden vilket var guld, med en braskamin som gick varm kan jag lova. Wow. Så himla mysigt.


Vi har hunnit med så mycket att det är omöjligt för mig att dela upp dagarna och berätta för er men vi hade ingen bra start om jag säger så.

Ett besök på akuten för mig redan första natten då jag hade liknande symptom som sist då jag fick operera, mådde illa och grät i timmar av smärta. Valde att åka hem tidigt på morgonen för att inte förstöra hela vistelsen där nere och efter ett par dagar kändes det bättre.
Dag tre var vi till läkaren med Kaylie för att få hostmedicin. Jäklar vilken hosta hon åkte på och hade riktigt hög och långvarig feber. Hon blev inte riktigt bra där nere, nu när vi kommit hem är hon återställd.

Dag fem gick biljäveln sönder och några tusenlappar blev kastade i sjön(så känns det i alla fall) men vi fick tillbaka den lagad i alla fall.


Påsken firades ihop med Therese systerdotter och hennes barn. Vi hade det så bra, påskharen hade lämnat ledtrådar till barnen så dom alla fick springa runt och leta efter påskägg.

"Innan det här trodde jag inte på påskharen men NU vet jag ju att han finns på riktigt!" var en kommentar från ett av barnen.

Vi åkte hem sent på kvällen för att däcka tillsammans, tätt intill varandra. Vi sov alla i en bäddsoffa stor som en 140 säng, med en skarv mitt i- den sov jag på- kan säga att min rygg värkte efter det MEN det gör inget för vi fick sovmorgon varje dag till halv tio.


Nu är det dags för mig att göra mig i ordning och väcka Kaylie innan det åter igen är dags för förskola och jobb, vardagen är tillbaka. Imorgon börjar vår Therese jobba halvtid efter en tids sjukskrivning, vi hoppas att hennes rygg klarar av jobbet så hon kan jobba heltid igen, det vet jag att hon vill.

Kort vecka och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte längtar efter helgen igen för att få fler lediga dagar med familjen samtidigt som jag verkligen längtat efter mitt jobb.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: