Alice & Fox

Kaylies rum har fått sig ett lyft och några gamla möbler har fått flytta ut. Det gör ont i hjärtat faktiskt att lämna bort vissa möbler men jag har insett att vi faktiskt inte får plats med ALLT hela tiden. Hennes rum fylls på med goda nyheter hela tiden och förändringar älskar jag! Erkänner dock att jag är duktig på att hamstra på mig en del. Nu har hon fått både ny lampa, ett fint tipitält, en bokhylla samt en underbar liten fotölj. NU ska vi väl vara nöjda!? Haha...

Alla produkter kommer från Jollyroom och är av märket Alice & Fox.
 
 

Denna fantastiska lampa var en av de saker som fått komma upp i Kaylies rum i veckan. Den ger ett väldigt ljust men behagligt ljus och nu i vintermörkret behövs det verkligen! Har så sjukt länge letat efter en lampa som ger ett bra ljus, Kaylies rum ligger åt fel håll och det är nästan aldrig sol där. Självklart skönt på sommaren för det blir inte för varmt där inne men tråkigt och jobbigt med ljuset för en person som älskar att fotografera där inne. Lampan ger en kall ton som jag gillar!

 
 
 

Detta tipi-tält har ni sett i ett inlägg längre ner.

Myyyyysigt säger Kaylie när hon klättrar in med sina gosedjur och vill läsa en bok. Ett stort och rymligt tält som både jag, Kaylie och Therese får plats i. Finns det hjärterum finns det stjärterum! Tyg nertill, mot golvet, gör att det inte behövs annat tyg där inne, man blir inte kall om rumpan och fötter utan strumpor kan trampa runt där inne.
 
 
 

En mysig, ljusrosa fotölj fick också komma in till Kaylies rum. Hon älskar den och sitter gärna med en bok däri. Den förflyttas från hennes rum in till vardagsrummet där hon gärna sitter och tittar på tv i den. Mjuk och skön samt väldigt stabil! 

 

Denna bokhylla, åh den är perfekt! Den rymmer såååå mycket, den är lätt och smidig vilket gör att den kan förflyttas överallt i rummet. Bra höjd så Kaylie själv kan hämta sina böcker.

 

 

(Sponsrat inlägg)

En långvarig dipp


En nyhet i Kaylies rum. Underbart tipitält från Alice & Fox, finns hos Jollyroom.


Idag är en trött morgon kan jag lova. En sån där morgon då jag ställer om klockan tjugo minuter, dricker kaffe länge och gör mig i ordning rekordsnabbt. Fortfarande så har jag hela tjugofem minuter på mig att bara slappa i soffan innan det är dags att klä på mig och Kaylie.
Ni som känner mig väl vet att jag är en riktig tidspessimist. Jag går upp två timmar innan vi går hemifrån, börjar klä på oss en kvart(!!) innan vi ska gå. Det tar minsann tid att klä på en tvååring. Hon gör aldrig motstånd men det tror jag handlar om just tiden. Jag försöker att aldrig stressa henne, hon får prova själv och jag behöver aldrig bli sådär frustrerad och stressad över att bli försenad. Jag avskyr att vara ute i sista minuten. Blir stressad ändå i tron om att bli försenad vilket nästan aldrig händer. På gott och ont, stress leder aldrig någon vart.

Jag är så himla slut i både kropp och knopp. Jag är igång på jobbet med avbrott för min rast då jag slappnar av och fryser häcken av mig med både fleecetröja och filt, kommer hem och har ingen som helst energi kvar till familjen. Sitter halvdöd och det mesta känns faktiskt ganska tufft. En långvarig dipp denna gång, tiden glömmer man snabbt men igår påminde Therese mig om att den pågått i två veckor. Nååååja, är snart tillbaka igen!

Vilket klagoinlägg detta blev. Haha. Bjuder på en till bild på det underbara tältet och livar upp inlägget en aning.


Fasta tider

God morgon! Körde sömnanalysen på telefonen imorse och blev väckt med en ljuvlig lugn melodi istället för det vanliga ljudet som brukar väcka mig. Blev dessutom väldigt förvånad när det lät eftersom Therese inte gått upp och hennes klocka ringer en kvart innan min. En ganska stressig morgon för henne eftersom hon försov sig, hon är en mästare att trycka av larmet i sömnen.


Gick in och nattade Kaylie igår och möts av ett sovrum med levande ljus och god fruktsallad i sängen, ett mysigt avslut på en väldigt bra och lärorik dag. Hoppas och tror att denna dag kommer vara minst lika lärorik.

Nu ligger Kaylie här i soffan bredvid mig och vaknar till liv innan det är dags för förskola och jobb. Jag har ett nytt "område" på jobbet i några veckor framöver vilket ger mig en och samma tid på morgonen vilket är riktigt skönt. Jag behöver varken öppna eller stänga och de sena eftermiddagarna är inte kvar. Mysigt med mer tid för familjen, känns som längesen vi kunde umgås mer än på helgen.