En långvarig dipp


En nyhet i Kaylies rum. Underbart tipitält från Alice & Fox, finns hos Jollyroom.


Idag är en trött morgon kan jag lova. En sån där morgon då jag ställer om klockan tjugo minuter, dricker kaffe länge och gör mig i ordning rekordsnabbt. Fortfarande så har jag hela tjugofem minuter på mig att bara slappa i soffan innan det är dags att klä på mig och Kaylie.
Ni som känner mig väl vet att jag är en riktig tidspessimist. Jag går upp två timmar innan vi går hemifrån, börjar klä på oss en kvart(!!) innan vi ska gå. Det tar minsann tid att klä på en tvååring. Hon gör aldrig motstånd men det tror jag handlar om just tiden. Jag försöker att aldrig stressa henne, hon får prova själv och jag behöver aldrig bli sådär frustrerad och stressad över att bli försenad. Jag avskyr att vara ute i sista minuten. Blir stressad ändå i tron om att bli försenad vilket nästan aldrig händer. På gott och ont, stress leder aldrig någon vart.

Jag är så himla slut i både kropp och knopp. Jag är igång på jobbet med avbrott för min rast då jag slappnar av och fryser häcken av mig med både fleecetröja och filt, kommer hem och har ingen som helst energi kvar till familjen. Sitter halvdöd och det mesta känns faktiskt ganska tufft. En långvarig dipp denna gång, tiden glömmer man snabbt men igår påminde Therese mig om att den pågått i två veckor. Nååååja, är snart tillbaka igen!

Vilket klagoinlägg detta blev. Haha. Bjuder på en till bild på det underbara tältet och livar upp inlägget en aning.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: