En välbehövlig paus

Välbehövlig paus.


Jag har som ni kanske märkt haft en paus från bloggandet ett tag, har en del projekt igång med bloggen men känner att det är lite för mycket just nu.
Jag har aldrig kunnat slappna av och lyssnat på min kropp innan men NU känner jag att jag kommer ta det som det är och lyssna lite mera. Jag får inte ihop allt med jobb, barn, fru, hem och sen detta som tar upp väldigt mycket tid och planering.
Behöver ju egentligen inte förklara mig, men så är det.


Vi har det i alla fall ganska tufft här hemma, vi spenderade hela helgen på barnakuten och därefter blev både jag och Therese magsjuka samtidigt. Jag önskar inte ens min värsta fiende att vara magsjuk samtidigt som sin partner med barn. Vi lottade om vem som skulle göra allt och delade upp det bra. Sov i omgångar gjorde vi, och gör fortfarande, Kaylie är förstående och väldigt lugn när vi är sjuka.

Nu är Therese frisk igen och ska jobba imorgon, jag stannar hemma en dag till med Kaylie för säkerhetsskull eftersom jag jobbar med barn och Kaylie går på förskola- vill ju inte riskera att smitta någon.

Har tänt lite ljus i vardagsrummet, Therese nattar Kaylie och vi planerar att kolla på serier resten av kvällen tillsammans. Vi har inte kunnat spendera tid med varandra på kvällen på flera dagar så det är välbehövligt.

Hoppas ni alla har det bra! 
Kommentarer
Postat av: Anonym

Kul att du är tillbaka! 😁😁

2017-01-17 @ 19:31:08
Postat av: Karin

Har saknat dina inlägg! Krya på er

2017-01-17 @ 19:31:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: