För vem jag gör det för?

För vem gör jag min resa för? Gör jag resan för instagram, mina följare eller läsare på bloggen?

Den tanken fick jag idag när jag gjorde en helt vanlig bild på hur många kilo jag gått ner sen jag började ändra om kosten och gick till gymmet.

Jag hade tummen på "publicera" när jag kom på mig själv. VARFÖR ska detta ut på Facebook? VARFÖR ska detta ut på instagram? Vem vinner vad egentligen utav det? Hälften som läser kommer tänka "och?", 25% av den andra halvan kommer tänka "bra jobbat!" och den sista 25% kommer inte tro mig, eller så kommer dom i alla fall missunna mig detta- på grund av avundsjuka.

Jag gör det för mig och jag är sjukt stolt över den siffran. 

Här har ni den i alla fall, mest för att jag själv vill att de där 25% som genuint och innerligt faktiskt bryr sig ska fortsätta heja på mig!


- 8,4 kg visade vågen imorse. Jag jublade inombords men tänkte snabbt att jag inte är där jag vill vara...ÄN...men det kommer och jag vet att jag kan, det får bara ta lite tid.


Jag är inte en av dom som kommer säga "kan jag så kan du", gör inte heller detta för att inspirera andra för jag har så sjukt dålig självdisciplin att det kaosar i mitt huvud varje gång jag tänker tanken på att dra mig till gymmet en sån där regnig dag, eller den där söndag jag bara vill ligga under filten. Med en klar tanke och ett bra mål kommer man långt. JÄMFÖR inte dig själv med andra men använd dig av klara inspirationskällor du kan dra nytta av!Kommentarer
Postat av: Yohanna af Skovde

Grymt jobbat! :) Tycker du gör rätt i att vara stolt över dig själv. Anser att man ska ge sig betydligt mycket mer cred än vad man faktiskt gör (generellt sett alltså, eller så är det bara jag som är dålig på det).

2017-01-11 @ 21:30:48
URL: http://yohannaafskovde.se/
Postat av: Josse

Du är grym vännen
❤️❤️

2017-01-11 @ 21:35:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: