VAB

3 kommentarer

Godmorgon, vilken natt vi har haft.

Therese och jag stängde av tvn här inne i sovrummet strax efter åtta och somnade direkt båda två. Runt tio vaknar vi av att Kaylie kräkts i hela hennes säng. Fortfarande mardrömsscenario att hon ska kräkas och råka kvävas av det i sömnen, ni vet hur mamma-tankarna fungerar och en är rädd och orolig för allt.
Det fortsatte i vår nybäddade säng under natten, senast hon kräktes var runt halv tre. Vi vet inte riktigt vad det beror på, hon har feber och är väldigt slö.

Idag skulle vi ta många prover och få svar på varför det är just såhär. Som i tidigare inlägg nämnde barnläkaren något väldigt olämpligt som vi vet inte stämmer, dels för att han inte har något underlag för att säga det men också för att just den formen av cancer INTE drabbar barn eller ungdomar. Den är väldigt ovanlig under 40års ålder. Vi är nästan helt säkra på att smärtan hon känner i kroppen är växtvärk och det var han också inne på. Det var svårt att höra vad han sa och menade men oavsett vad är vi inte oroliga, mest fundersamma.

Vi vill ha svar på varför hon är mer sjuk än frisk men dom proverna får vänta. Idag kramas vi i sängen jag och Kaylie, hon är varm som en kamin av febern stackarn....


 
1 Emelie D:

skriven

Håller tummarna för att Kaylie kryar på sig och att ni snart får klarhet i hennes mående. Jag vet att det är svårt att som förälder inte oroa sig! Kämpa på!

2 Sofia Vesterholm Svangren :

skriven

Influensa kan de ju vara eller vinterkräksjukan. Hoppas hon piggnar till sig fort

Svar: Ja det kan det absolut vara, men vi funderar över hennes mående överlag då hon ofta blir såhär..men vi tror såklart det är något "litet" som influensa eller liknande 😊
Denise Hinkelman

3 Josse:

skriven

Gudmors hjärta ❤️