Vårat nyår

Nyår var precis så som det skulle vara som småbarnsförälder. Min mamma och pappa kom över hit, vi lagade middag och spelade Bingolotto. Vi kämpade med att få Kaylie att somna, efter 1,5h somnade hon men vaknade igen vid tolvslaget när det smällde som mest.

Hon kikade i en minut på raketerna innan hon stängde sina blå och somnade om på Therese axel.
Vi bäddade ner henne bredvid oss i sängen, hon höll hårt i mitt pekfinger och låg med pannan nära min. Tänkte hur lyckligt lottad jag var som fick starta de första minuterna på det första året ihop med henne och min fru.
Till förrätt serverades vitlöksmarinerad hummer, avokado med skagenröra samt små smördegsknyten med olika smaker. Otroligt gott.Vi åt lövbit med klyftpotatis till huvudrätt och hoppade över efterrätten och drack bara kaffe, mätta och belåtna som det var.

Vi öppnade inte ens flaskan vi skulle skåla med vid nyår, den ligger kvar i kylskåpet och väntar på bättre tider. Jag kröp upp i Therese famn, vi stod vid fönstret och såg alla raketer, kysste varann vid tolvslaget(såklart!) och gick sedan in med Kaylie i vår säng.


Hoppas ni hade en fin dag igår. 

Jag ser fram emot 2017 och alla fantastiska planer vi har då. Ser fram emot att skita fullständigt i alla människor som inte förtjänar min energi & ser fram emot att krama mina två tjejer varje dag även detta år.

God fortsättning!Kommentarer
Postat av: Anonym

Underbara bilder! Gott nytt år

2017-01-01 @ 19:35:57
Postat av: Anonym

Mysigt.....god fortsättning 🥂

2017-01-01 @ 19:36:12
Postat av: T

Ja det va en perfekt nyår tyckte ja☺ Vi hade VIP-platsen ifrån soffan, kunde de bli mer perfekt , se massa fina färger på himlen och se (andras) pengar brinna upp 😉😘❤

2017-01-01 @ 20:00:11
Postat av: Evanessé - Jennie

Gott Nytt År!

Kram

2017-01-01 @ 21:30:48
URL: http://evanesse.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: