Pinepeak cruise 12"

Kaylie har fått sin allra första cykel! En Pinepeak Barncykel Cruise 12" White.
Hennes små tår når precis ner till tramporna och hon vet inte riktigt hur eller vad hon ska göra med tramporna. Ringklockan är favoriten just nu och mammorna får ont i huvudet. Det hör väl till, haha.
 
Det kommer bli extra roligt att lära Kaylie att cykla med den här cykeln, allt är roligt och spännande när det är första gången med första barnet. Det medföljer stödhjul, perfekt för den ovana lilla cyklisten. Hand- och fotbroms finns också. Maxikt är 30 kg och rekommenderat ålder är 2-4 år.
 
Vi har inte kommit ut än med cykeln då vi fortfarande försöker få henne att förstå att hon behöver använda benen. Lite cyklande här inomhus har det ändå blivit.
 
 
 
 
Fler produkter finns här hos Jollyroom.

Woodlii sandlåda båt & Woodlii picknickbord

Hej godingar! Vilka härliga dagar som är under sommartider. Jag älskar sommaren, jag älskar all lek utomhus med vatten, simmande, grillkvällar, studsmatta, sandlådor, gungor, rutschkanor - A L L T.
 
För en vecka sen monterade vi upp Kaylies nya bord och sandlåda hemma hos mina föräldrar i trädgården. Båda två ifrån Jollyroom.
 
Sandlådan, en Woodlii sandlåda liten båt är en fantasifull sandlåda. Formad som en båt med förvaring för leksaker samt två små bänkar som går att föra över som ett lock. Har man bra fantasi - som barn har - kan denna båt bli precis vad som helst.
Jag lekte med min dotter samt systerdotter, vi byggde stora skatter av sanden och låtsades som att det var pirater som letade efter dom. Vi körde över alla sju hav och gömde våra skatter för piraterna.
Bara fantasin sätter gränserna!! Denna är prisvärd och skulle behövas på varenda förskola och i varje lekpark.
 
 
 
 
Ja, ni ser ju själva. Lyckan är total något annat som gjorde barnen glada var picknickbordet.
Det har inte varit speciellt bra väder, tyvärr, tanken var att fylla bordet med sand och vatten men vi la dit lite duplo och leksaksdjur- de var lika glada för det. Här satt dom länge och byggde olika torn, även här var skatterna till vår lilla piratbåt inblandad...
Det bästa med det här bordet är ju just att lådorna är gjorda av plast vilket gör att en kan lyfta ur dom, skölja ur och därefter sätta tillbaka dom. Geggamojja eller annan vattenlek är perfekt!
Sugen på picknick? Ja, stäng igen luckorna och duka upp för picknick. Bättre blir det ju inte!!
 
 
 
 
Dessa två möbler förgyller absolut trädgården. Barnen springer från bordet till båten, fram och tillbaka.