Hon är blöjfri!!

Tänk att ni är så många som är kvar trots att mitt förra inlägg skrevs för sex veckor sen och det innan skrevs för 19 veckor sen. Det har varit stressigt, mycket att göra och jag gick från barnomsorg till omsorg i jobbet nu innan sommaren. Alla lediga dagar har bestått av lek och bus, har varit ganska trött i kroppen av olika anledningar.
 
Det har hänt så mycket med Kaylie nu. Hon växer fort, språket har utvecklats otroligt mycket och.... *trumvirvel*.... HON ÄR BLÖJFRI.
Så jävla timeat. Vi hade planerat in att vi skulle potträna henne under sommaren eftersom det är lite lättare för barn att springa nakna och känna själva när de behöver kissa. Händer det någon olycka är det inte heller så farligt... mammorna hann inte med, tiden gick för fort och plötsligt blev det sommar. Hipp som happ, utan någon som helst träning, sa Kaylie att hon var kissnödig.
What!???!
Hon vägrade pottan och gick direkt på toaletten, bara över en dag var hon blöjfri både på dagen och natten.
 
 
 
Förutom det har det väl inte hänt så mycket mer.
Jag har skaffat nya glasögon jag börjar vänja mig med och försöker vänja mig med att jobba kvällar och helger.
Nästa vecka blir det både konsert, Håkan Hellström(jag är lyckligast i världen), och bröllop. Veckan efter det är det en hel del jobb och därefter åker vi ner till västkusten och stannar där i två veckor. Ska bli såååå mysigt!
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: