Sparkcykel pinepeak balance trehjuling

Hej på er! Sommar, sol och värme - bättre finns ju inte. Vi njuter varje dag och tar tillvara på de dagar vi har lediga tillsammans. Vi blandar poolhäng med sparkcykelträning. Japp, ni läste rätt. Kaylie är helt galen i hennes nya sparkcykel. En sparkcykel balance trehjuling från Jollyroom.
 
 
 
Den här är så cool med LED-lampor i hjulen. Sparkcykeln är utrustad med avancerad svängfunktion, två framhjul (vilket ger ökad stabilitet) och broms på bakhjulet- perfekt för vår lilla tjej som inte riktigt kan hålla balansen själv på en vanlig sparkcykel.
Nedsatt pris nu så passa på att skaffa en till ert/era barn!
 
Här om dagen drog vi på Kaylie hjälmen och gick ut för att köra runt och träna på styrningen. Hon tjöt av skratt när den åkte nedför och jag vek mig av skratt när hon försökte ta sig fram på cykelbanan. Så himla söt!
Denna kommer vi använda mycket och länge, det går att justera styret(eller vad det heter på sparkcyklar?) så den kan användas längre i tid med att barnet växer.
 
 
Här hos Jollyroom kan ni hitta fler sparkcyklar från Pinepeak. Ni kommer INTE bli besvikna!
 

För övrigt är allt okej här med oss, vi har precis ätit pizza och ska lägga oss i soffan framför TVn, jag ska ladda upp för helgens sista pass som är imorgon innan en ledig måndag väntar. I veckan är det även dags för Håkan Hellström igen och några dagar ensamma med min fru. Veckan kommer avslutas med bröllop där jag har äran att vara tärna åt min bästa vän..


Kommentarer
Postat av: Anna

Wow!! Får köpa en nu till sonen som är 3 år! Tack för tipset!

Svar: Vad kul! 😊👌🏻
Denise Hinkelman

2017-07-22 @ 18:59:53
Postat av: Joanna-Livet med psykisk ohälsa

Vilken fin sparkcykel förstår att hon är galen i den!

2017-07-22 @ 19:49:54
URL: http://www.joannahalvardsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: