Nu är våren här

18 grader. 18 GRADER(!!) visade termometern igår.

Det blev visst vår. Visste att det skulle vara varmt och skönt ute men reflekterade verkligen inte över det när jag tvättade fönstren och rengjorde balkongen.
Vi skulle till Leos lekland efter Kaylies vila men när vi satt oss i bilen och såg hur varmt det var ändrade vi planerna till Vallby friluftsmuseum efter ett besök, som skulle bli snabbt, på Ikea. Vi kom därifrån låååång tid efteråt och hann inte stanna till vid Vallby utan for hem istället och släppte ut vilddjuret en stund här på gården.


Mössan Kaylie har på sig valde hon alldeles ensam igår. Förutom Ikea var vi tvungna att stanna för att köpa en mössa då vi inte klätt henne med varken mössa eller vantar för att vistas ute eftersom vi skulle till Leos först.

Jag var inte alls förtjust i den när Kaylie stod där i affären med den i händerna och jag själv höll i nyaste mössan från newbie. Tur för Kaylie att mössan hon valde var rätt i storlek och mammans fel...rött på Kaylie går bara inte hem i vanliga fall men ju mer jag tänker på det ju mer gillar jag mössan...Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: