Väldigt mycket sömn

Världens bästa trio. Denna bild beskriver oss så bra. Lycka, kaos och lite mer lycka.

God morgon, jag är så utvilad! Det är jobbigt att börja jobba igen efter ett par veckors sjukskrivning kan jag lova. När jag kom hem från jobbet igår åkte Therese och handlade medan jag kramades med en febrig Kaylie. Vi la oss i soffan under täcket och somnade båda två. Kaylie vaknade när Therese kom hem men jag fortsatte sova och vaknade lite i panik och undrade vad klockan var. Satte mig upp väldigt fort när Therese svarade att klockan var halv åtta.

Vänta...va!?
Sovit middag i fyra timmar. La mig strax innan klockan elva och somnade direkt och sov ytterligare 6,5 timmar. Skönt!

Snart dags att klä på mig och gå till jobbet igen. Dagarna bara försvinner när jag är tillbaka där och jag längtar efter att få krama Therese och Kaylie en hel dag igen, helgen är snart här!

Tvättstugan står still och tvättberget växer. I helgen gick torkskåpet sönder. Vi torkade kläder och kände helt plötsligt en lukt av bränt. Något i torkskåpet, förmodligen motorn, har bränt sönder. Vi torkar all tvätt i torkskåpet och är lite förstörda över det. Nu väntar vi på att hyresvärden ska komma och kolla vad problemet är och hoppas det blir åtgärdat väldigt snabbt!

Ha en fin dag!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: