Blackweek hos Jollyroom

I samarbete med Jollyroom.


 

Årets största kampanj har startat på Jollyroom! Vi kör Black Friday hela veckan och har skickat ut ett team med prisjägare i rymden för att hitta galaxens bästa Black Friday-deals. Vi ger dig nya produkter till Black Friday-priser varje dag. Under hela veckan! Gäller så länge lagret räcker. // Jollyroom


Personlig almanacka

Sååååå mycket plugg. Såååå mycket samtidigt. Skulle aldrig kunna hålla koll på allt som behöver göras utan min kalender från Personlig almanacka. Så härligt att kunna hålla koll på allt och göra extra viktiga dagar eller uppgifter mer uppmärksamma med hjälp av de 312 klistermärkena som följer med i varje beställning. 
 
 
 
 
 
Det absolut bästa med dessa almanackor är att det finns egna kollumner, veckans träning - dagens träning - veckans förskola och liknande - så det blir mer tydligt och ännu lättare att hålla koll på allt. Den används flitigt!
Det finns inte bara almanackor som dessa utan även skrivböcker och väggalmanackor. Till 2018 ska det skaffas en personlig väggalmanacka då den vi har används till hela familjen, varje dag.