För en bättre utomhusvistelse

publicerat i Sponsrade inlägg;
Mitt barn ska alltid vara varmt på vintern, det är det jag värderar högst gällande ytterkläder och med kläder från Hyber vet jag att hon med all säkerhet alltid kommer hålla värmen.
Alla deras kläder är av märket Isbjörn OF Sweden.

Hos Hyber kan man välja på tre paket och för varje storleksbyte man gör, sparar man upp till 4200 kronor. I paketet Hyber 365 får du ytterkläder som ditt barn behöver för ett helt år. När ditt barn växer ur kläderna returnerar du kläderna helt kostnadsfritt och får ett nytt paket tillbaka, i en ny storlek. Kläderna som inte längre håller måttet  skänks till välgörenhet.

(null)


Sponsrat inlägg.

Hyber

publicerat i Kaylie 18-24 m�nader;

Spara pengar med lilla räven Hubbe. Ditt barn får ytterkläder i rätt storlek för en fast månadskostnad, skulle barnet växa ur kläderna returnerar du bara kläderna och får ett paket ytterkläder i större storlek. Bra va?  

Gör ni precis som vi alltid har gjort, köpt kläder efter säsong varje år? Kaylies första vinteroverall växte hon ur på ett par månader, inte så konstigt kanske för barn växer ju för varje dag. Jag vill ju alltid ge mitt barn slitstarka och bra kläder men det känns inte hållbart för varken plånboken eller naturen i det långa loppet att köpa nya ytterkläder för varje säsong. Det är en liten minimänniska som springer runt i kläder för nästan tvåtusen kronor hela tiden för här hemma tycker vi om att klä henne lager på lager.

Kom över en fantastisk möjlighet här om veckan. Konceptet hos hyber är att ditt barn alltid ska ha kläder som är helt nya eller i nyskick, varje klädesplagg du får hem känns precis som nytt i HELT RÄTT storlek hela tiden. Alla plagg är från ISBJÖRN of Sweden – hög kvalité, alltid bra kläder som skyddar ditt barn i alla väder.

Hos Hyber kan man välja på tre paket och för varje storleksbyte man gör, sparar man upp till 4200 kronor. I paketet Hyber 365 får du ytterkläder som ditt barn behöver för ett helt år.När ditt barn växer ur kläderna returnerar du kläderna helt kostnadsfritt och får ett nytt paket tillbaka, i en ny storlek. Kläderna som inte längre håller måttet och är i nyskick skänks till välgörenhet.

Vill du veta mer? Besök Hyber.

 

Använd er av koden DENISE100 så får ni 100 kronors rabatt hela året. Det här vill ni inte missa!

 

 
 

 Här är några av våra favoriter här hemma som kommer användas flitigt. Kläderna sitter perfekt och är så himla varma och goa, behöver inte oroa mig alls över att Kaylie kommer frysa eller vara blöt denna höst och vinter. Att detta bidrar till hållbar utveckling värmer hjärtat, det är ett så himla bra initiativ och önskar jag hittat detta tidigare...