AXKID REKID

publicerat i Sponsrade inlägg;

Idag var det ett perfekt tillfälle att montera vår nya bilbarnstol, en Axkid Rekid, jag & Kaylie skulle följa med min storasyster till Västerås och eftersom Kaylie fortfarande använder bakåtvänd bilbarnstol monterade vi in denna i hennes bil.
Som alltid i bilen vid lunchtid somnar Kaylie och jag har aldrig sett henne sova så gott i bilen som hon gjorde idag. I vanliga fall åker hennes huvud fram men i denna stol satt hon upprätt under hela tiden tack vare det fyllda nackstödet.

 
 

Den här bilbarnstolen är utformad för säkert bakåtvänt åkande. Den är plusgodkänd(såååå viktigt!!) och passar för barn mellan 9-25 kilo. Den är otroligt enkel att montera, stödbenet är väldigt långt och det finns även förankringsband som spänner åt sig själva, väldigt smidigt. Det finns som sagt ett väldigt skönt nackstöd som fångar upp barnets huvud (se bilderna) och gör att bilresan blir skön att åka.
Axkid Rekid är godkänd i enlighet med ECE R44 rev 04 samt plusgodkänd.

Jag vill verkligen nå ut till så många som möjligt med att låta barnen åka med så lite kläder som möjligt. Bältena SKA sitta så nära barnets kropp som möjligt. Med dessa bilder vill jag visa hur stor skillnad det är, i första bilden sitter Kaylie med en tunn höstjacka och i bild nummer två sitter hon i endast tröja. Skillnaden är stor.

 
 

På vintern är det väldigt enkelt att linda in barnet i en filt och lägga över under bilresan istället för att spänna fast barnet fullt påklädd.