Tim Bergling orkade inte mer

Godkväll. Det som cirkulerar nästan överallt är tragedin, att den 28 åriga Tim Bergling - Avicii - nu gått bort.

I hans dokumentär om hans liv är han tydlig, väldigt tydlig, om vad han tycker om att åka runt och turnera. Han tyckte om det från början, det var spännande och många vill ha mer, det är så människan fungerar. Människan har även en gräns på vad man orkar med, något som Tim tydligt berättade.
Vi fick följa med i pågående ångest, tankar om att han ville lägga ner, sjukdomar som aldrig gav med sig och en enorm stress. Inte ens de sista uppträdandena ville han göra. "Tänk på vad det kommer kosta dig, tänk på hur du framstår" - tänk på ditten och datten
Han signalerade tydligt att han inte orkade, varken psykiskt eller fysiskt. Och NU står många och är förvånade, chockade och förbryllade? Till och med de personer som pressade honom som mest beklagar och tycker detta är tragiskt. Men guess what - ni fick honom dit.

Psykisk ohälsa bör inte tystas ner. Det är 2018 och än idag tror väldigt många att de är tvingade att lida i tysthet, ensamma. Ensam är inte stark - tvärtom.
Be om hjälp, sätt stopp och var tydlig med vad du faktiskt orkar med. Och bara för att andra klarar av vissa saker betyder det inte att du gör det. Ramarna för vad man klarar av kan ingen annan än du bestämma över. Tillåt ingen pressa dig att göra något du egentligen inte orkar, kan eller vill.

Vila i frid, Tim.

(null)

Få en större blogg

(Inlägget innehåller affiliatelänk)
 
 
Tänkte ge er några tips om hur ni kan göra för att lyckas med er blogg, för att få bloggen lite mer "seriös"...
 
Skaffa en egen domän. HÄR kan du göra det, snabbt och enkelt. Om du har en blogg och vill importera över dina inlägg dit går det att ordna vilket är supersmidigt om man gärna vill ha alla inlägg på ett och samma ställe. Det är mer stilrent och mycket mer seriöst med en egen domän och mycket enklare för dina följare att hitta tillbaka till dig och komma ihåg dig.
 
Hitta din egna nisch - vad vill du förmedla? Vad vill du blogga om? Tänk över detta, spåna på idéer och försök följa ditt koncept! Gör du det kommer dina läsare att komma ihåg dig.
 
Lämna avtryck - var synlig hos andra. Gilla, följ och kommentera andras bloggar. Glöm inte att marknadsföra din egna blogg.
 
Intressanta inlägg - genuina råd eller tips är alltid uppskattat. Tipsa om ämnen som är aktuella, som når ut till många människor.
 
LYCKA TILL!

Kosttillskott

(Inlägget innehåller affiliatelänk)
 
 
 
Men hej på er! Jag har verkligen inte hunnit med att uppdatera här inne, känns som det varit fullt upp hela helgen fram till nu. Grupparbetet är avslutat och ska bara skickas in på fredag vilket betyder att det kommer vara lite lugnare nu, några dagar framöver. 
I helgen hade vi besök av T's lillebror och hans tjej. Kaylie var så glad hela tiden och tyckte det var superroligt att dem var på besök. Skönt också för mammorna att tillsammans kunna dra iväg till gymmet samtidigt som Kaylie fick lite egentid ihop med sin morbror. Appropå gym och träning - idag är den tioende dagen i rad jag är ute på en powerwalk direkt på morgonen innan frukost. Jag börjar verkligen tycka om denna härliga morgonrutin även om det betyder att gå upp över en timme tidigare än vad jag egentligen behöver. Invägningen första veckan (i fredags) visade -1,7 kg och jag hade även minskat -9 cm runtom på kroppen. Toppennöjd!
HÄR kan ni få lite härliga kosttillskott om du också funderar på att dra igång med träning.