Att inreda med speglar

I samarbete med BGA Fotobutik

 

 

Godkväll. Jag försöker knåpa ihop inredningen till vårt sovrum nu ikväll. Vi målade om där inne i söndags till en mjuk mörkgrå färg och nu kommer vi till det roligaste – att inreda.

Som ni vet så älskar jag inredning som går i guld och tänkte därför passa på att beställa en guldspegel som jag tror kommer passa utmärkt ihop med de mörkgråa väggarna, hittat en jag tror skulle passa väldigt bra inne hos BGA Fotobutik. Är ni sugna på speglar, allt från golvspeglar till en hallspegel så är det rätt hemsida att besöka.

Inne hos BGA Fotobutik hittar du 700 olika speglar i olika utföranden, allt för att de ska passa dina behov och din interiör. Du kan välja att antingen köpa en spegel med färdiga mått eller så kan dem tillverka en spegel utefter ditt önskemål. Allt från en stilren variant till en som drar till sig uppmärksamhet – dem har det du söker.

 

Jag tycker det är väldigt positivt att inreda med speglar. Det har varit en del snack om att undvika speglar enligt Feng Shui. Jag skulle vilja avdramatisera det lite. Feng Shui är en urgammal kinesisk lära som handlar om hur vi påverkas av energier och vår omgivning. En spegel kan skapa härliga energier, om du placerar dem rätt.

 

Speglar fördubblar och förstorar. Ett tips till er som vill inreda med speglar är att placera spegeln mot något som är vackert, någon inredningsdetalj du tycker extra mycket om.

Om du har små fönster i ett rum är en stor spegel alldeles utmärkt i och med att det förstorar det rum du redan har.

Just i sovrum är det väldigt behagligt att ha en spegel, där bör formen vara oval eller rund enligt Feng Shui. Placera den så du inte kan spegla dig själv i den från sängen eftersom det kan skapa obehag om nätterna när eller om du vaknar. 

 

Om du, precis som jag, ska inreda ditt sovrum med en rund spegel hittar du det här.
Hoppas du gillade mina tips! Kika in hos BGA Fotobutik för att hitta just din favoritspegel.Kommentarer
Postat av: Anna

TAAAAACK för tipset! alltid undrat hur "nyttigt" det är att ha speglar i sovrummet men nu ska jag våga mig på det

2018-04-10 @ 18:57:05
Postat av: Johanna

Tack! Ska kika dit direkt, letar efter en spegel till hallen 😊

2018-04-10 @ 19:08:12
Postat av: josefineviberg

men så snyggt <3

2018-04-10 @ 19:34:32
URL: http://https://nouw.com/josefineviberg
Postat av: Kamilla

speglar gör mycket. Men du byrån med de olika lådorna var gudomlig. Må så gott

2018-04-11 @ 08:22:05
URL: http://https://kamillaskamera.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: