Spela ansvarsfullt

Inlägget är i samarbete med 1x2.se
 
 
 

Godkväll på er! Har starten på veckan varit bra?
Jag tänkte dela med mig av lite speltips ikväll, just för att Allsvenskan är igång och jag VET att jag har en del följare som faktiskt brukar spela på sport, online. Hos 1x2.se kan du få speltips, du tipsas om vilken den bästa bettingsidan som ger dig bäst odds, service och annat är. Tittar man på deras recensioner ser man att de ligger ett steg före spelbolag.

Om du är nybörjare har dem en ”bettingskola” som kan hjälpa dig. Där finns det dels hjälp för dig som tycker det verkar roligt och vill testa på att tippa på sport online men också för dig som hängt med ett tag och vet vad du gör. Där förklarar dem om hur olika sorters odds fungerar, vad du bör tänka på när du väljer spelbolag och hur du hanterar din spelkassa effektivt. Appropå spelkassa – spela ansvarsfullt och aldrig mer än vad du faktiskt har råd med! SUPERVIKTIGT. Det absolut viktigaste jag kommer skriva är att du ska hålla koll på hur du ska hantera din spelkassa.
Något jag tycker är extra roligt är alla deras spelbloggar, skrivna av exempelvis Glenn Hysén. Han delar med sig om tips och tricks i sin spelblogg.

 

Alltså – 1x2.se listar olika bettingsidor, för sports betting online, där du som brukar spela på sport får tips där det finns bäst odds och service. 

SPELA ANSVARSFULLT!
 
 


Kommentarer
Postat av: Jenny

Super tips, min man brukar spela ibland på fotboll, men alltid rätt så små summor och mest för spänningen än för vinsten . :)

Kram kram

2018-04-16 @ 20:17:12
URL: http://jenzel.se
Postat av: Michelle

💕

2018-04-16 @ 21:17:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: