Sunny days

10 kommentarer
(null)

Här satt hon igår, och väntade på sin gudmor. "Jag ska sitta här och bara vänta" sa hon. "Vänta på vadå?" Frågade jag och fick till svar "vänta på gudmor!".

Igår var det supersoligt & ganska varmt, det verkar som att vädret idag kommer vara densamma. Jag blir så glad när det är sol ute, fyller på med härlig energi! Att jag & Kaylie dessutom är lediga fram till på måndag gör inte saken sämre. För tillfället kollar Kaylie lite på sin iPad, vi väntar på att det ska bli lite varmare ute innan vi klär på oss och går ut ☀️

Vi planerar inför sommaren och insåg att Kaylie kommer vara ledig i tretton(!!) veckor. Jag slutar skolan den tredje juni och börjar igen den tredje september. Så skönt! Och vilken ren lyx att kunna vara hemma en hel sommar med henne. Ser fram emot soliga dagar, bad och lekparkshäng!
Kommer ni ha semester i sommar?
 
1 Millie:

skriven

Hoppas ni får en fin dag :)

Svar: Tack detsamma!
Denise Hinkelman

2 Anonym:

skriven

Härligt med sån lång ledighet. Min dotter är ledig i 1,5 månad. Vi har inget bokat men funderar på Gotland // nouw.com/melanc

3 Kristina Karlsson:

skriven

Härligt när man kan unna sig den lyxen, här blir det semester i 4 veckor men hade lätt kunnat vara ledig med barnen hela sommaren :)

4 Nouw.com/zahraajami:

skriven

Gullig hon är!

Svar: Tack! 😍
Denise Hinkelman

5 Fröken Rödlök:

skriven

Åh vad härligt att hon kommer vara ledig så länge, helt underbart ju =)

6 Sanna:

skriven

Semester o semester ja är mamma ledig 😍
Nouw.com/sannapetersson

7 Harriet:

skriven

Så söt bild!

8 Clara:

skriven

Sjukt fin matta!✨

9 sofia:

skriven

Älskade mattan, så fin :)

10 Marielle:

skriven

Vilken fin prinsessa ni har och vilket underbart sovrum!! :)