Tant har blivit gammal

Inlägget är i samarbete med Saltopeppar.se
 
 
 
Hej på er! Hoppas ni alla har det bra. Vilket tokigt skönt och härligt väder vi har. Idag har vi varit ute i bara tshirt utan att frysa! Underbart.
För mig är det full fart, har så mycket i skolan just nu med ett stort grupparbete som ska redovisas på fredag. Det blir en hel del läsning av vetenskapliga artiklar. Ni som känner mig vet ju att jag har glasögon på heltid - jag är ganska dålig på att använda dem. När jag läser får jag så ont i huvudet och kände att jag behövde något som kan hjälpa mig, som alltid kan ligga i väskan ifall jag inte har mina glasögon på mig. Alltså jag är verkligen riktigt dålig på att hålla koll på mina egna glasögon, är det fler som känner igen sig?
 
Hittade ett par sjukt snygga läsglasögon, snygga med guldig detalj. Och ja, jag ÄLSKAR guld. Jag hoppas dessa kan hjälpa mig att slippa huvudvärk. I och med att jag inte kommer behöva hålla koll på att ta på mig dem direkt på morgonen kan de alltid ligga i väskan så jag har dem redo när det är dags i skolan.
Hos saltopeppar.se hittar ni inte bara läsglasögon, de har även solglasögon som är såååå snygga! Finns modeller för alla smaker. Jag har spanat in ännu fler glasögon som jag förmodligen kommer införskaffa, både till i sommar och fler läsglasögon, de har även toppenfina glasögon till barn. Kaylie har tjatat väldigt länge nu på nya glasögon så det får nog bli ett par nya till henne.
Perfekt morsdag-present till mormor är påväg, även hon behöver läsglasögon. Hon tappar alltid bort sina, eller tappar sina så dem går sönder. Tror hon hade gillat många av dessa modeller så ska överraska henne på morsdag...Behöver ni också tips på present till morsdag så kika in där! :) 
 
Använder ni glasögon eller läsglasögon?
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: