Fina exklusiva ytterdörrar

I samarbete med Byggshop.se
 
Godmorgon! Som ni vet går vi i byggtankar och många av mina härliga läsare vet jag är på gång att bygga hus, det fick jag veta sist jag nämnde våra tankar om husbygge, så idag tänkte jag faktiskt tipsa er om fina ytterdörrar från Byggshop. Det finns både billiga men väldigt snygga alternativ och även dyra alternativ som ser ut att vara väldigt exklusiva. Just nu har dem kampanj på många fina dörrar, men det gäller bara fram till och med den 31 augusti så skynda er på om ni är ute efter en! 
 
Jag tänkte visa er tips och alternativ på en del dörrar vi spanat in till vårt kommande husbygge. En vaaacker dag...
 
Detta är en parytterdörr i vitt, med 38% rabatt. Det går själv att välja vilken dörr som ska vara ingångsdörr, det går även att välja modulmått.
 
 
Vi har även tänkt att (som det ser ut nu i alla fall) ha mässingsdetaljer, såsom ytterdörrhandtag och liknande i mässing. Detta tyckte vi var så prisvärt! 
 
Byggshop har inte bara ytterdörrar, det finns även bra säkerhetslås och andra tillbehör. Jag har spanat omkring på väldigt många sidor i hopp om att hitta bra tillbehör till hus som faktiskt är prisvärda och dessa håller våra krav. Det bästa är att man själv kan välja alla tillbehör, få det så som en själv vill och också att man kan hålla sig inom den prisklass man vill. Det finns val och alternativ för alla. 
 
Vill även visa en av deras dörrar som finns i många olika färger, här visar jag er i grått. Det är en ytterdörr diplomat daisy cotswoldglas. Man kan även här välja åt vilket håll dörren ska hänga så man får den ingång man vill ha. Alltså kolla bara...hur snygg är den inte!? Den ser så himla exklusiv ut. Alla fina detaljer som spårfrästa dekoren fullkomligt älskar jag! 
 
 
Diplomats alla ytterdörrar har 20 års formgaranti och 10 års garanti mot kondens mellan isolerglasen. Dessutom gäller 2 års garanti på dörrens funktioner och egenskaper, förutsatt att anvisningarna för behandling och montering följts.
 
Så ska ni handla ytterdörr eller tillbehör vill jag verkligen, genuint, tipsa er om Byggshop!

Några dagar kvar

Njuter till max dessa sista dagar.
Nu är det bara några få dagar kvar av vår gemensamma semester. Vi har besökt Ullared tre gånger, Kaylie är överlycklig med en ny garderob och nya ytterkläder - helt rustad för vintern. Nya leksaker får följa med hem, hon har klistermärken för ett år framöver och lite inredning till oss. Vi åker ner i november igen för att handla julklappar till kaylie och hennes kusiner och födelsedagspresenter till Kaylie. 

Kan knappt förstå att tredje terminen på högskolan drar igång nu på måndag igen. Ska bli otroligt skönt med rutiner igen. Det har jag verkligen saknat! Däremot är ju ledigheten väldigt skön hela tiden. Aldrig är man sådär riktigt nöjd.

Hoppas ni haft en skön ledighet, om ni varit lediga.

(null)


Nu vill jag nog hem

I samarbete med Livehome.se

 

Vilken underbar tid vi har nu, semester och ledighet i en sista vecka till. Jag längtar liiiite hem nu, inte för att jag inte trivs eller njuter utan för att jag vill hem och städa med alla härliga dofter, all mysig inredning och liknande som Livehome har. Jag har nog aldrig varit så nöjd innan som jag är med deras linnevatten för textilier som jag tipsat er om en gång innan från Washologi. 

Washologi är ett svenskt varumärke som tillverkar tvättmedel, mjukmedel och linnevatten – det bästa är att allt är ekologiskt hållbart. Så viktigt för mig! Det jag älskar mest är verkligen deras linnevatten som går att använda på de mesta textilier för att få en fräsh känsla direkt. Man kan spraya på sina kläder, sängkläder, handdukar, soffkuddar och gardiner – använd mellan tvättar för att ge en känsla av nytvättat igen.

 

Min största favorit är doften längtan från Washologis linnevatten. Den doftar diskret men ändå väldigt gott. Jag avskyr när jag kommer hem till någon som sprayat för starkt, tänt tio doftljus eller flera doftoljor i olika rum – då får jag alltid en känsla av att de döljer en dålig doft som finns hemma. Särskilt viktigt om man ska sälja sin bostad – då ska det aldrig dofta FÖR mycket men det ska fortfarande dofta väldigt gott. Då är linnevatten väldigt bra, och passar utmärkt både innan man ska sälja sin bostad och har visning eller för personligt bruk bara för att få en fräshare känsla.

 

 

Det finns även en annan doft av linnevattnet som heter Välbehag. Åh, wow säger jag bara. Ni måste testa för det är verkligen helt underbart att få en nytvättat känsla hela tiden, när man vill, utan att behöva tvätta upp rena kläder eller rena textilier enbart för doftens skull. Och man kan använda dessa med gott samvete eftersom deras linnevatten inte innehåller några tillsatser av polycyklisk musk utan dom använder enbart naturligt extrakt!! 

 

RABATTKOD till er alla fina som är sugna på att testa; med koden ”Denise15” har du 15% rabatt på hela sortimentet på Livehome.se. Rabattkoden gäller fram tills den 31e augusti.