Gör mer med dina sommarminnen

22 kommentarer

I samarbete med Smartphoto

 

Nu skulle man väl få lov att säga att sommaren är slut? Jag förlänger vår sommar lite med att skapa fina minnen genom att framkalla bilder och produkter med bilder från sommaren på lite olika sätt. Jag vill inleda med att tala om att ni, alla mina fina läsare, får ett sjukt bra erbjudande längst ner med en grym rabattkod ni kan använda er utav. Glöm inte att kika in den i slutet av inlägget.

 

Det jag uppskattar mest med smartphoto är att det är så himla enkelt. Det är lätt att ansluta till både instagram och facebook – jag publicerar bilder nästan varje dag på mina sociala medier och det är väldigt ofta de allra bästa bilderna jag delar med mig av till er, därför är det så enkelt att bara koppla upp sig och kryssa i alla de bilder man vill ha. Ska jag förstora eller framkalla bilder till ett fotoalbum gör jag det alltid genom att ta dem mest högupplösta bilderna direkt ur kameran – det är ju känt att instagram och facebook komprimerar och förstör upplösningen ganska rejält MEN det är inget som varken stör eller syns när dessa trycks på det sätt dem gjort. Jag ska visa er de produkter jag fått hem för att spara och föreviga vår härliga sommar.

 

Först och främst; en familjeplanerare. Den är så bra, dels för att den blir personlig med våra namn men också för att vi kan fylla varje månad med speciella bilder. När Kaylie fyller år i januari pryder hon bilderna – såklart. Denna finns i många olika färger och utföranden, man kan lägga till kolumner, spalter och antal bilder precis så som man vill ha den.

 

 
 
 
Vi har ganska svårt att veta vad vi ska ge bort i födelsedagspresenter, bröllopspresenter och julklapp så därför valde vi att dels klicka hem deras personliga presentkartonger för vin – till ett bröllop vi var på igår. Det blev så lyckat, och så mysigt att ha det personligt. Vi valde även att använda oss av deras personliga flasketiketter, till både gårdagens bröllopspar men också till kommande födelsedagar för min mamma och pappa exempelvis (sorry morsan, jag vet att du läser min blogg och nu spoilar jag det lite, men så får det vara! Låtsas att du blev överraskad ändå!) Tyvärr så glömde jag kameran i bilen på gårdagens bröllop och är ju på semester, så bjuder på lånade bilder från Smartphoto.se
 
 
 

 

Kaylie fick överraska sin mamma Therese med ett personligt skal till hennes mobil, med bilder från åren som gått på oss alla tre. Som ni ser på bilderna så älskar Kaylie att prata om bilderna, titta på dem och beundra oss alla.

 
 

 

Denna glasburk med lock och sugrör med Kaylies namn på fullkomligt älskar hon. Och det är så smidigt att det inte har lyckats ta sig ner några getingar i hennes saft under sommaren, vi kan fylla upp den med is utan att vara oroliga att Kaylie ska försöka äta isen – som hon annars gärna gör. Att hon nästan varje dag har druckit ur sugrör har ju bara gjort saken bättre eftersom det tydligen är suuuuperroligt för barn.

 

 
 

 

Vi har även fått hem spelkort med personlig baksida som använts flitigt hela sommaren. Många kvällar har vi suttit med dessa kort i händerna. Vi tycker det är väldigt roligt att spela kort och det blir alltid roligare när det är personligt. Vi valde ett collage från vår förra sommar, i svartvitt.

 

 
 

Och sist men absolut inte minst – det bästa av allt inför min skolstart – en fotoagenda deluxe  i pastellrosa. Åh jag älskar att bläddra i den här. Den har ALLT jag vill ha och behöver för att ha koll på mitt liv. Livet på högskolan är absolut inte lätt med allt som hör till med salstentamen, seminarium, lämna och hämta på förskola, aktiviteter och jobb däremellan. Det är bilder på v a r j  e sida som gör mig så lycklig. ÅH säger jag bara!! Kolla bara in den, jag bläddrar hela tiden i den. Den var suuupersmidig att göra – man klickar bara i de bilder man vill ha så läggs de ut på olika sidor. Man kan göra precis så som på planeraren ni såg tidigare, bestämda bilder för bestämda dagar, veckor och månader.

 

 
 

 Så – mitt topperbjudande jag har till er alla är att ni får upp till 30% rabatt om ni handlar för minst 300 kronor. 10% rabatt ges från första kronan – 20% från 150 kronor och sen 30% för minst 300 kronor. Ni använder koden DENISESOMMAR och denna kod gäller enbart fram till den femte september så skynda er in till smartphoto för att föreviga era sommarminnen. 

 
1 Jennysvardag:

skriven

Vilka bra och roliga saker man kan göra med sina bilder där. Super bra tips :)

2 Anonym:

skriven

Har ni fått ihop pengar till syskonförsök än? 😊

Svar: Vi sparar för fullt. Allt är inte insamlat och sparat än men å andra sidan ska vi inte göra försök förrän jag är klar i skolan
Denise Hinkelman

3 Fröken Rödlök:

skriven

En sån där kortlek hade jag velat ha, så skoj att ha en alldeles egen med fina foton på =)

4 josse:

skriven

h sa massa bra saker :)

5 Tuva:

skriven

Jättebra tips! Har själv köpt flasketiketter förut! 😊

6 Jenny:

skriven

Smartphoto har mycket fint, det är bra presenter! Och ja, jag tycker man kan säga att sommaren är slut nu.

7 Moa Hansson:

skriven

Vilka fina saker och särskilt muggen med namn! :D

8 Evelina:

skriven

Men åh vad roligt! Vi brukar faktiskt beställa kalender med massa fina foton! :D

9 sandra:

skriven

Verkligen så roligt att framkalla sina bilder,än att de bara är på datorn, blir så mera personligt.

10 Cissi :

skriven

Precis varit inne och beställt beställt från dom innan och alltid varit nöjd :)

11 johanna:

skriven

vilken bra rabtt :D

12 Fnulan:

skriven

Wow vilka fina grejer du fixat!! Jag får aldrig tummarna loss tyvärr :((((
Kram

13 Mirre - Sweetwords:

skriven

Ohh titta så fint, så personligt, GIllar verkligen flaskorna

14 Anneli:

skriven

Vilka fina saker! Superbra tips på presenter, älskade verkligen flaskettiketterna 👍❤️

15 Elisa:

skriven

Vad kul med flasketiketter!

Älskar för övrigt personliga saker. Blir roliga presenter av det. :)

16 Nilla:

skriven

Jättebra att framkalla sina bilder. Tack för tipsen!

17 Katja:

skriven

Åh vad mycket fina produkter!! Skalet var kanonfint!!!

18 Jenny:

skriven

ÅH de har så fina och smarta saker!!
Länge sen jag var inne på deras sida och tittade. Ska ta mig en tur över till deras sida :)

Tack för tipset

kram kram

19 Emelie:

skriven

Åh det där skulle jag också behöva ta tag i! Har massor med foton i mobilen som jag vill printa ut! Har ett album som jag tänkt pyssla ihop. Men har som sagt intevtagot tag i att beställa fotona😂

20 Emelie:

skriven

Med risk för att det blir två kommentarer. Vet inte om min förra blev postad.
Det där skulle jag också behöva ta tag i! Har massor med foton från sommaren som jag skulle vilja printa ut och spara. Har ett album som bara ligger och väntar på att bli färdigt!

21 charlottelinden.se:

skriven

Enligt mig är inte sommaren slut förrän det är september ;) 1:a september är startskottet för hösten tycker jag!

22 Ariella:

skriven

Vilka fina bilder och fotosaker!