När vi är redo för vårat drömhem

I betalt samarbete med Prestigo
 
Hej på er! Hoppas ni njutit ordentligt av sommarvärmen vi haft, nu börjar det verkligen bli lite kyligare på morgnarna och kvällarna. Vi sitter nästan varje kväll med alla våra huskataloger för att hitta inspiration till vårt kommande drömhem. Vi har nog kommit ganska överens om att ett nyckelfärdigt hus inte kommer funka för oss eftersom vi har för stora planer på hur just VI vill att det ska se ut. Men wow vad övermäktigt det kändes att få ett hus levererat med plockepinn innan vi kom över Prestigo!
 
Prestigo hjälper nämligen till med just det vi kände skulle bli övermäktigt. De kan till och med hjälpa till med hela byggarbetet från vilket val av material vi vill ha, tidsplanering, konstruktionsritningar och även utförande samt besiktning. Allt i ett - vilket är super för oss med familj - vi vill varken ha mellanhänder eller behöva anlita flera olika firmor för att få det färdigställt. Vi behöver heller inte oroa oss för att priserna ska springa iväg eftersom vi alltid blir underrättade om hur projektet går till och får alltid information om något oförutsett skulle ske.
Förutom att de kan hjälpa till med ett helt husbygge kan de även hjälpa med mindre projekt, byta ut köket eller bygga altan. Prestigo har kompetensen att utföra renovering, målning av fasad, lägga klinkers och liknande. Tänk er själva att ha certifierad personal inom snickeri, målning och plattsättning - allt i ett. Så jävla bra, ursäkta språket! 

 

 

Så - behöver ni byggfirma i Göteborg eller måleri och bygg i Göteborg med omnejd - tveka inte.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: