Nu vill jag nog hem

I samarbete med Livehome.se

 

Vilken underbar tid vi har nu, semester och ledighet i en sista vecka till. Jag längtar liiiite hem nu, inte för att jag inte trivs eller njuter utan för att jag vill hem och städa med alla härliga dofter, all mysig inredning och liknande som Livehome har. Jag har nog aldrig varit så nöjd innan som jag är med deras linnevatten för textilier som jag tipsat er om en gång innan från Washologi. 

Washologi är ett svenskt varumärke som tillverkar tvättmedel, mjukmedel och linnevatten – det bästa är att allt är ekologiskt hållbart. Så viktigt för mig! Det jag älskar mest är verkligen deras linnevatten som går att använda på de mesta textilier för att få en fräsh känsla direkt. Man kan spraya på sina kläder, sängkläder, handdukar, soffkuddar och gardiner – använd mellan tvättar för att ge en känsla av nytvättat igen.

 

Min största favorit är doften längtan från Washologis linnevatten. Den doftar diskret men ändå väldigt gott. Jag avskyr när jag kommer hem till någon som sprayat för starkt, tänt tio doftljus eller flera doftoljor i olika rum – då får jag alltid en känsla av att de döljer en dålig doft som finns hemma. Särskilt viktigt om man ska sälja sin bostad – då ska det aldrig dofta FÖR mycket men det ska fortfarande dofta väldigt gott. Då är linnevatten väldigt bra, och passar utmärkt både innan man ska sälja sin bostad och har visning eller för personligt bruk bara för att få en fräshare känsla.

 

 

Det finns även en annan doft av linnevattnet som heter Välbehag. Åh, wow säger jag bara. Ni måste testa för det är verkligen helt underbart att få en nytvättat känsla hela tiden, när man vill, utan att behöva tvätta upp rena kläder eller rena textilier enbart för doftens skull. Och man kan använda dessa med gott samvete eftersom deras linnevatten inte innehåller några tillsatser av polycyklisk musk utan dom använder enbart naturligt extrakt!! 

 

RABATTKOD till er alla fina som är sugna på att testa; med koden ”Denise15” har du 15% rabatt på hela sortimentet på Livehome.se. Rabattkoden gäller fram tills den 31e augusti.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: