Prisvärda möbler hos Klubbkompis

I samarbete med Klubbkompis
 
Hösten för mig innebär kreativitet, ordning och reda - ordna ett hem att trivas i hela hösten, hela vintern och sen ändras det om på våren, inför vår och sommar. 
Det mesta jag gör på min lediga tid sena höstkvällar är att kolla runt på olika inredningssidor, bland annat Klubbkompis som har riktigt billiga möbler. Denna sida har allt jag behöver när jag ska förbereda ett nytt rum för inredning. De har möbler, sängar, utemöbler, mattor, belysning m.fl...jag fastnar alltid på härliga, mysiga mattor till hösten, och belysning. Åh, skulle kunna sitta i timmar och bara gå igenom sortimentet gång på gång. 
 
Tänkte tipsa er om lite billig belysning
 
Denna bubbliga och härligt gråa lampa finns för enbart 159 kronor!
 
Den här är så stilren och sjukt snygg, svart och mässing går aldrig fel på hösten. Enbart 399! Klick hem till oss, tänk er detta i ett hörn med en fotölj och ett litet bord, mysigt som bara den på hösten och vintern.
 
I deras kategori med billig heminredning har de så fina detaljer att fylla hemmet med, bland annat denna fina tallrik. Jag har länge letat efter blåmönstrade tallrikar som inte är allt för dyra.
 
 
 
 Tycker verkligen ni alla ska klicka er in, det ni har fått se här är bara ett LITET utbud av vad dem har, som jag nämnde ovan har de många kategorier och jag lovar er att det finns något som passar er alla.
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: