Swimfin simhjälp

Inlägget är i samarbete med Linneashopen

Hej på er fina!
Trött och ganska irriterad idag, det är nog värmen som plötsligt kom tillbaka igen. Underbart även om min kropp inte riktigt mår som bäst av snabba väderomslag och jag har mått riktigt bra nu när det varit runt 24 grader utomhus.

Vi tog oss till mina föräldrar idag för att testa Kaylies nya simhjälpmedel, en swimfin. Den överträffade mina förväntningar och jag hade ändå ganska höga förväntningar. 

(null)


SwimFin ger bara det stöd som behövs och ger användaren en känsla av självständighet och alltså uppmuntrar och motiverar. Ju lägre ner din tyngdpunkt är i vattnet du är ju mer stöd kommer SwimFin att ge dig, som tex i fallet med en nybörjare och de små. Ju högre upp du ligger i vattnet ju mindre stöd ger den dig, som tex i fallet med en van simmare. SwimFin anpassar sig efter din simförmåga.

Kaylie kunde röra sig obehindrat, hon kunde ligga på rygg och flyta, röra sig lätt fram och övade smidigt på hennes simteknik.

(null) (null)

(null)

(null)


Hon uttryckte flera gånger hur duktig hon var, för nu kunde hon ju simma!! Tidigare har hon kunnat ta några enstaka simtag med huvudet ovanför vattenytan men med denna kunde hon simma hur mycket och länge hon vill- samtidigt som den varken var i vägen eller tog över. Hon fick hjälp när hon behövde.

Vi fick även dykdjur vi testade. Supersöta & roliga att leka med i vattnet & på land. Jag trodde dessa skulle sjunka till botten ståendes men det gjorde dem inte. Kaylie har inte lärt sig att dyka än, hon vill gärna att man trycker ner henne mot botten så hon får tag på dykleksakerna. Hon har inte släppt dem ur sikte sen vi fick hem paketet för ett par dagar sedan.

(null)

(null)

(null)

(null)Kommentarer
Postat av: Anonym

Ska beställa till Alex direkt! Tack för tipset.

2018-08-08 @ 17:52:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: