Vi byter ut vårt kök

I samarbete med Wegot
 
Jag blir smått galen på vårt kök. Vi bor ju i en lägenhet på 99 kvm, ett stort kök med köksö men en ganska smal del för att få plats med köksbord. Det viktigaste rummet i ett helt hem är just köket. Både jag och min fru älskar att laga mat, samlas ihop många människor och ha det som en härlig samlingsplats - problemet är just att vi nästan aldrig får ordning på just köket i och med att delen för köksbordet är så smal. Vi har spanat in olika köksbord och vi har fastnat för dessa fina köksmöbler från Wegot.
 
 
Detta matbord känns stilrent, det är inte för brett(vilket passar oss) och man får plats många personer. Just dessa med de träfärgade benen skapar harmoni i mig bara jag ser på dem. Älskar modellen och tycker verkligen det ger ett välkomnande intryck. Att detta dessutom är nedsatt med 37% tillsammans med många andra produkter gör det ännu mer perfekt - för vem vill egentligen betala mer än vad man behöver? 
 
Vårt sovrum ligger intill matrummet, vår dörr är mitt emot köksbordet så det är ganska svårt att nyttja den yta som finns där på väggen bredvid dörren. Vi ska ha ett snyggt vitrinskåp på sidan för att kunna ställa upp finare porslin, gärna med lite blåa inslag nu till hösten. Med hösten kommer alltid färg, så är det bara. Gärna blåmönstrat, åh vad jag tycker det är fint. 
Det vi har spanat in mest är detta, det får plats med mycket och det är snyggt, stilrent och passar super ihop med köksbordet. Det bästa är detaljerna upptill och även lådorna nedtill, där det kan få plats lite saker man gärna inte vill ha synliga men samtidigt lätt tillhands om man får gäster. Vad tycker ni?
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: