Julklappstips för familjen

Inlägg i samarbete med Galaxy Zega

(null)

Hej på er i julstöket! Jag har tipsat er om lite olika julklappar passande för barn tidigare men i detta inlägg skulle jag vilja tipsa er om det roligaste familjespel jag testat på. Detta spel gjorde mig sprallig, arg, förbannad, taggad och gav mig på riktigt en adrenalinkick. Jävlar vad roligt det är! 

Det här är alltså ett spel för hela familjen där barnet i alla fall bör vara fem år. Kaylie spelar en del mot mig men hon hinner inte riktigt med och då får jag som vuxen spela schysst mot henne. 
I spelet kombinerar man fysiskt spel med virtuellt spel. Man tar hem en app som man sedan ansluter de radiostyrda bilarna med via bluetooth vilket gör att man kan spela utan att anslutningen blir dålig.
Man kan antingen köpa till en bana man bygger ihop eller så bygger man själv ihop en bana med exempelvis kapplastavar eller lego. Du kan spela som singelplayer och multiplayer, spelet stödjer även lagspel i upp till fyra spelare! 

Alltså, jag spelade med min pappa igår som älskar tekniska prylar lika mycket som jag och vi båda blev såååå förbannade när någon av oss blev skjuten. Man blir som fryst en liten stund och då hinner den andra sticka iväg och gömma sig. 
Spelet går ut på att samla poäng vilket man får genom olika saker, exempelvis genom att ta med motståndarens flagga på motståndarens bas eller genom att slå motståndaren. Läs mer om det roligaste spelet här!

Det här är verkligen ett stort tips!! Roligaste julklappen hittills för hela familjen och det kommer bli mycket skratt ihop med detta spel - även en del aggression om man är vinnarskalle som jag! 😂

Koden DOKZEGA ger er en grym rabatt! Ni får köpa spelet för enbart 1399 istället för 1699! 😍 koden gäller fram till jul.

Köp din Galaxy Zega här! 


(null)

(null)

(null)

(null)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: