Utemöbler i vintern? FYND

Inlägg i samarbete med Kila Möbler

Hej godingar. Njuter ni lika mycket som vi i december? Vi har avklarat pepparkaksbak och gjort pepparkakshus, tagit fram granen och pyntat den – och självklart pyntat resten av hemmet med. Vi myser varje morgon med ljus framför julkalendern, nissen har lämnat något nytt brev eller gjort något hyss – ni som hänger med på instagram ser ju en del av allt som händer. Hur ser era traditioner ut i december? Något speciellt ni gör varje dag eller vid någon speciell dag?

 

Nu kommer ni tycka att jag är helknasig, men jag är inte det - det är nu man ska passa på! Jag tänkte tipsa er om utemöbler som finns att fynda hos Kila Möbler. Ni kanske också brukar köpa årets julpynt i början på januari när förra årets sortiment ska utgå? Det blir så mycket billigare då och man kan spara många hundralappar om man gör så. Vet ni med att ni behöver nya utemöbler så häng med i inlägget nu, så ska jag visa er riktiga fynd inför sommarens alla härliga dagar utomhus.

 

Här har ni Corbas sidobord, ni tjänar 830 kronor! Och hur snyggt är det inte!? Jag älskar ju sidobord, hade kunnat haft sidobord nästan överallt i alla rum, det passar alltid in och mer plats för avställning är ju inte helt fel.

 
Vi fortsätter med ytterligare fynd. Näst på tur är min absoluta favorit, håll i hatten för ni sparar hela 2935 kronor genom att köpa den nu. Och den här tycker jag ändå passar så bra året om, särskilt mycket passar den nu i december när mörkret faller på men även på sommaren över ett stort matsalsbord hade den gjort sig så snygg. Alltså den är drömmig!! Det är en Rome taklampa!
 
 
 
Om ni precis som jag älskar fynd tycker jag absolut ni borde spana in fler av deras härliga produkter. Kila Möbler har ett stort sortiment i en stil som passar alla och priserna är riktigt bra, speciellt på deras hörna nu med fynd. Så in till Kila Möbler och fynda
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: