Med sjuka drömmar

Ja det kan jag minst sagt säga att jag har haft den här natten. Målet är som jag skrivit tidigare ett sockerfritt 2018 & inatt drömde jag om hur jag smygåt godis, smög undan T och åt godis, åt upp Kaylies godis och liknande. Min hjärna är totalt vrängd just nu och huvudvärken gör sig påmind, fjärde dagen utan socker. Jag var torsk på coca cola, något jag även det ska hålla mig ifrån. Alvedon är en god vän just nu måste jag medge.

Idag ska det sista tvättas & när T slutar jobbet ska jag till gymmet. Det kanske får mitt sötsug att minska, eller att öka...? 😏

Ta ditt ansvar som förälder!

Hej på er!

Jag har funderat ett bra tag på det här med vaccin. Fått många kommentarer om vad jag tycker men har valt att inte publicera några och inte heller svara på dom. 

Jag är lite splittrad. Jag anser att varje förälder vet vad som är bäst för sitt barn och jag tror också att alla föräldrar gör sitt allra bästa för att sitt barn ska må bra.
Vaccin. Ja, där måste jag faktiskt gå emot det jag anser och tycker - det är en förälders ansvar att vaccinera sitt/sina barn för barnet och för alla andra barns skull.

Det finns vaccin, bra vaccin.
Jag är ganska påläst och vet vad som har hänt och kan hända med diverse biverkningar men jag skulle aldrig kunna spela roulette med mitt barns liv såsom en gör ifall en väljer att inte vaccinera sitt barn.

 

Julledighet

Julledigheten är snart slut för mig och Kaylie. T har inte haft ledigt alls denna jul så dumt att klaga över att våra tre veckor snart är slut. Vi njuter extra mycket de sista fem dagarna innan skola & förskola drar igång.

(null)

Vi har spenderat julen här hemma med familj och släkt, precis som förra året. Hur mysigt och trevligt som helst. Dagen innan nyår firade vi Kaylie som fyllde tre år igår, lilla-stora älsklingen. Hon är så glad över alla fina julklappar och sina födelsedagspresenter.

Hoppas ni haft en bra jul & nyår ni med.
Sockerråtta som jag är tänkte jag anta utmaningen att vara utan socker fram till april till att börja med. Med socker inkluderas all godis, fika och bakverk. Önskar mig själv lycka till faktiskt!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)