Ta ditt ansvar som förälder!

Hej på er!

Jag har funderat ett bra tag på det här med vaccin. Fått många kommentarer om vad jag tycker men har valt att inte publicera några och inte heller svara på dom. 

Jag är lite splittrad. Jag anser att varje förälder vet vad som är bäst för sitt barn och jag tror också att alla föräldrar gör sitt allra bästa för att sitt barn ska må bra.
Vaccin. Ja, där måste jag faktiskt gå emot det jag anser och tycker - det är en förälders ansvar att vaccinera sitt/sina barn för barnet och för alla andra barns skull.

Det finns vaccin, bra vaccin.
Jag är ganska påläst och vet vad som har hänt och kan hända med diverse biverkningar men jag skulle aldrig kunna spela roulette med mitt barns liv såsom en gör ifall en väljer att inte vaccinera sitt barn.

 Kommentarer
Postat av: Cattis

Håller med dig! Det skulle vara lag på att vaccinera sina barn! Frågan är om de föräldrarna som inte vaccinerar sina barn, inte vill ha barn igentligen? Eller är de så att de avskyr alla andra människor så mycket att dem vill se dem bli sjuka? Just detta med att folk inte väljer att inte vaccinera sina barn gör mig så upprörd😭
Nu drabbades inget av mina barn av mässlingen, men Molly av kikhosta, när hon var 2månader... om hon bara hunnit bli 3 månader och fått sin första vaccination så hade hon inte blivit så sjuk som hon blev😢 får ångest än idag bara av tanken på hur nära det var att hon lämnade oss,

2018-01-03 @ 19:48:31
URL: http://billysmorsa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: