Vi hann precis

Det blev magiska bilder på åkern idag. Trodde allt redan var borta, att bönderna tagit hand om allt MEN en åker hittade vi dem låtit vara! Vi hann föreviga denna sommar i bild. Jag älskar att fota Kaylie varma, fina sommardagar.


(null)
(null)


Vi njuter

Vi njuter till fullo av att det är lite svalare. Nu orkar man ju faktiskt göra saker tillsammans, både utomhus och inomhus. Tidigare har vi legat i vattnet mest hela tiden- mysigt det med men lite långtråkigt efter ett tag och vi gillar variation i denna familj.

Vad har ni gjort när det är varmt?


Vardagsrummet är näääästan färdigt nu! Vi inväntar en liten vita eos fjäderlampa på stativ vi ska ha på en byrå, en tavla och lite smått och gott. För mer bilder kan ni följa mig på instagram.

(null)

(null)

(null)

Nästan avsvimmad

Godmorgon! Molnigt och grått ute idag, riktigt skönt faktiskt och välbehövligt oavsett hur mycket jag tycker om värmen och solens strålar.
Igårkväll, en timme innan T’s pass var slut, hämtade vi hem henne eftersom hon nästan var avsvimmad. Inte lätt att jobba i denna värme utan att få chans att svalka sig när man behöver det. Hon var yr och vinglig nästan hela kvällen igår så vi spenderade hela kvällen framför en serie i soffan.

Igår regnade det i typ tio minuter. Vi hoppade i vattenpölar i regnet. Hoppas det kommer lite mer regn idag så vi kan hoppa ännu mer i vattenpölarna idag.

(null)

(null)


Tänkte även visa en helhetsbild på ena sidan av vardagsrummet! Som jag skrev i tidigare bild har Confident Living något som heter Confident Weekend - 21% rabatt med koden DENISEH21 fram till och med måndag. Det gäller på även nedsatta varor! Alltså inredning till superbra pris från kända märken, med ännu mer rabatt! Kika in där!
Rabatten gäller på belysning, inredning & möbler.

(null)