Det blev inte som vi trodde

Åh, idag hade vi ju planerat in värsta partyt hos mina föräldrar, jag och Kaylie. Vi skulle bada, poppa popcorn i vår nya popcornmaskin, ha vattenballongskrig och göra gigantiska såpbubblor. Vi åkte till affären för att köpa såna popcornkärnor, påväg från affären såg jag min guddotter sitta i busskuren med sin mamma och mammans pojkvän. De skulle in till Västerås så vi snodde med oss henne, roligare för Kaylie att ha en kusin att leka med också.
När vi kom till mina föräldrar hann barnen leka lite innan det började spöregna. Vi fick leka en stund inomhus och så fort barnens morfar kom hem testade vi popcornmaskinen och badade i poolen. På lördag däremot, DÅ, då ska vi bara ha ett party för tjejerna tjatar om det. Då blir det vattenballongskrig, fram med vattenglidbanan jag nämnde i förra inlägget och mysa ordentligt, allihopa. 
 
Popcornmaskinen är i samarbete med Coolstuff, ni hittar popcornmaskinen här. 
Man startar upp den, värmer upp den i 3-5 minuter, stänger av den och häller på en sked(det lilla måttet som medföljer) med vegetabilisk olja och en sked(det stora måttet) med popcornkärnor. Det tar inte många minuter innan allt är färdigpoppat, det luktar magiskt i hela köket efteråt och barnen är riktigt nöjda. 
Jag har lovat Kaylie en härlig biokväll med denna sen, nu under ledigheten. Så ska vi äta så mycket popcorn hon bara orkar!!
 
 
 


Kommentarer
Postat av: emilia

Åh vad gott!

2018-07-19 @ 20:14:45
URL: http://emiliasjodin.blogg.se
Postat av: Petra Elisabeth

Åh vad spännande! Sån där skulle man ju vilja ha! Jag har sett sån i butik men har inte alls plats i köket för tillfället! Drömmen skulle ju vara att ha ett biorum där den skulle stå haha :) Men det kommer nog ta ett tag innan jag når dit :) // Petra Elisabeth

2018-07-20 @ 11:44:06
URL: http://nouw.com/petraelisabeth
Postat av: Marie

Ohh great med popcorn maskin. Samt kul att kidnappa med en kompis

2018-07-20 @ 14:10:05
URL: http://sweetwords.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: