En liten födelsedag för Kaylie

Inlägget är i samarbete med Coolstuff
 
Hej på er! Igår hämtade vi ut ett stort paket i samarbete med Coolstuff, innehållande en hel del roligheter för Kaylie - och hela familjen. Det blev som en liten födelsedag för Kaylie eftersom hon väntat på detta paket ett tag - hon skulle ju äntligen få sitt efterlängtade Elasti Plasti. Det var allt hon visste skulle komma så när paketet kom som innehöll mycket mer än så blev hon så lycklig.
 
 
Paketet innehöll (direktlänkar till alla produkter)
 
Vi tog fram Elasti Plasti - det är lika roligt som det verkar på reklamen, jag lovar er. Den lyser i mörker så när vi upptäckte det sprang vi in till toaletten, släckte lyset och stod där inne en lång stund. Vi ska testa att blåsa upp den med sugrör och annat roligt, så bilder på det kommer!
Eftersom det var så varmt ute packade vi upp vattenglidbanan så fort hennes morfar slutade jobbet och anslöt vattenslang med kallt vatten så vi kunde svalka oss samtidigt som vi kunde leka. Kaylie var något skeptisk till en början, innan både mamman och morfarn tog sats och kastade sig ut. Jag utlovar skrattfest till alla som köper denna men ett tips är att köpa underlag som man har i tält - och lägga under. Det är en tunn plast och nu när gräsmattorna är så hårda pga värmen gjorde det ganska ont när man kastade sig fram och gled. Vi har införskaffat underlag idag, två stycken 2 meter långa - själva vattenglidbanan är på hela fem meter!! Så nu i eftermiddag ska vi testa igen och se om man vågar kasta dig ut lite hårdare.
 
 
 
Ni ser ju själva! Den som hade mest roligt var nog ändå mamman och morfarn, och min lillasyster som filmade och vek sig i asgarv. Sååååå jävla roligt! Vi pratade redan igår om ett poolparty, grillning (ELDNINGSFÖRBUD RÅDER så grilla enbart på tomten på grillar som står stadigt och en lång bit över marken!!!), vattenglidbanan och vattenballongskrig! Vad har vi planerat in idag? Jo, just precis det! Lite poolparty med roligheter. Tråkigt bara att Therese jobbar.
 
Idag har vi plockat fram Kaylies frigolitlera hon fick från Coolstuff. Den var jag riktigt skeptisk till, jag köpte nå liknande från wish förut som luktade så mycket kemikalier så den åkte i soptunnan så fort jag tog av plasten. Jag var rädd att detta skulle vara nå liknande men efter att ha kollat i innehållsförteckningen insåg jag att kvaliten på denna är bra - och att jag tillåter Kaylie leka med detta med gott samvete.
Det var faktiskt riktigt roligt, och kladdigt! Inte kladdigt så det kletade av sig på fingrar, bord eller kläder utan kletigt så de små bollarna klibbade ihop rätt bra. Vi gjorde clownnäsa, en strutglass och skapade roliga former. Kaylie ville gärna öppna alla färger direkt!
Det bästa med detta är att det ALDRIG torkar ut - Den ska förvaras i tättslutande påse eller burk med lock så torkar den aldrig ut. Det var riktigt avkopplande att sitta och knåda denna frigolitlera. Riktigt kul!
 
 


Kommentarer
Postat av: Viktor

Vilket härligt inlägg!! :D

2018-07-19 @ 14:32:28
URL: http://www.nouw.com/viktorhognas
Postat av: Wifeey

men du milde va söt hon är :D

2018-07-19 @ 14:56:12
URL: http://wifeey.se/
Postat av: Sarah

Så roligt me en vattenglidbana :)

2018-07-19 @ 15:32:59
URL: http://CheerSarah.devote.se
Postat av: bylolloz

vad använder du för kamera, tycker du hela tiden får till så bra bilder! <3

Svar: Tack! En Sony x3000 😊
Denise Hinkelman

2018-07-19 @ 15:48:03
URL: http://nouw.com/bylolloz
Postat av: Petek40balim@outlook.com

Så roligt inlägg💖💖💖💖

2018-07-19 @ 16:18:27
URL: http://hamiyetsahin.bloggo.nu
Postat av: Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula

Vilken härlig dag :D. Förstår att hon hade det riktigt bra på födelsedagen :)

2018-07-19 @ 18:01:29
URL: http://www.saramadeleine.se
Postat av: Anonym

Så söt

2018-07-19 @ 18:31:59
Postat av: Emma

Alltså jag dör 😍

2018-07-19 @ 18:44:04
URL: http://nouw.com/jagochminahj%C3%A4rtan
Postat av: Nouw.se/familjennordberg

Så kul med rolig saker

2018-07-19 @ 18:52:59
Postat av: Anonym

Vilka härliga fina bilder ♥️

2018-07-19 @ 22:43:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: