Min bikinikropp

10 kommentarer
Den här dagen har bestått av sol och bad. Mest bad faktiskt- jag har legat i poolen mer än i solstolen. Kaylie och hennes kusiner har även dem varit i vattnet mer än ovanför vattnet. Ingen av dem har orkat leka förutom i vattnet. Temperaturen stod på 32 grader i skuggan, säkert 27 i poolen. Himla härligt!

Min bikinikropp ser absolut inte ut som den gjorde för fyra år sedan. Jag har alltid varit smal, aldrig behövt tänka på vad jag äter eller hur mycket eller lite jag rör mig. Men jag har fått en fantastisk liten dotter som får mig att se på min kropp på ett sätt jag inte gjort tidigare.
Jag har både höfter, mage och rumpa. Ett halvår efter graviditeten hade jag panik, har nog haft det till och från. Stått i spegeln länge och funderat på hur jag kunde låta det gå så långt.
Jag har aldrig trivts så bra innan som jag gör nu. Så vad är det egentligen som "gått så långt"?
Ingenting.
Det är bra precis som det är. Jag har både fru och barn som älskar mig precis som jag är. Du duger, du med, precis som du är!

(null)

(null)

 
1 https://nouw.com/erikatuvelid:

skriven

Vilka härliga bilder! 😍

2 Mariama:

skriven

Du är fin precis som du är!! 💗

3 sofia:

skriven

Vilket underbart inlägg!:)

4 Nilla:

skriven

Du är jättefin <3

5 Viktor:

skriven

Vad varmt, det är sjukligt haha :D Man ska komma ihåg, man är den man är, man är bra som man är :D

6 Emma Engström:

skriven

Du är SÅ fin alltså, underbart inlägg! <3

7 Therese:

skriven

Så sant. Jag kan också noja men så slår det mig att det ju faktiskt inte spelar någon roll egentligen. Ändå kan det vara så svårt att släppa på nojorna...

8 Emma :

skriven

Va härligt att bada :)

9 T:

skriven

Du va super fin då, men du är finare nu älskling ♥️

10 Marie:

skriven

Ohh peppande bra inlägg och ja så sant =D Samt oh ja, min kropp är inte alls heller som innan och nu har jag gått upp lite igen, bara några kg, men klart det känns på kläderna