Recension av ProSmile, före och efter

I betalt samarbete med ProSmile
 
Hej! I detta inlägg tänkte jag recensera Prosmiles tandblekningspulver. 
Jag har i samarbete med Prosmile fått hem deras tandblekning för hemmabruk och har nu använt det i över en månads tid. Kitet innehåller en burk med tandblekning samt en mjuk tandborste. På deras hemsida står det att resultatet är individuellt men att en del kunder fått ett vitare leende redan efter 2-5 dagar.
 
Själva tandblekningen består av aktivt kol framställt från kokos. Det innehåller även ekologisk kokosolja, olja från apelsinfrö, bentonit samt natriumvätekarbonat. De två sista ska jag förklara lite mer om. Bentonitlera innehåller en hel del mineraler som är viktiga och bra för tänderna, såsom kalcium och kalium. Bentonitlera förebygger tandlossning. Natriumvätekarbonat tillsammans med resterande ingridienser från ProSmile tränger in i tändernas emalj och vävnad för att samverka med enzymer i salivet. Det är i denna process som syre frigörs som i sin tur leder till att tänderna blir mer vita.
Anledningen till att tandblekningspulvret är svart är just för att det aktiva kolet som används är framställt på ekologiska kokosskal och det är naturligt svart när man framställer det - det är alltså inga färgämnen som används däri. ProSmile är helt veganskt och ekologiskt, ett stort plus!
 
Tanken när man använder ProSmile är att det ska användas två minuter morgon och kväll, precis som vanlig tandborstning - därefter borstar man tänderna som vanligt med tandkräm efteråt. Du blöter din tandborste, doppar den i tandblekningspulvret och borstar överallt.
 
Vad tycker jag?
Jag hade inte höga förväntningar, faktiskt. Jag tänkte väl mest att det var ännu ett tandblekningskit för hemmabruk som fungerar sådär. Jag uppskattar inte före och efterbilder på personer som inte ser "äkta" ut, dvs en exakt samma bild, precis samma leende, och vitare tänder - det gjorde mig skeptisk fram till dess att jag testade den. Ni ska få se en bild hur det såg ut, efter första borstningen.
 
Före efter ProSmile
 
 
Jag tyckte det var väldigt enkelt att använda, det tar inte alls lång tid och det är inte krångligt. Du borstar ju bara tänderna dubbla gånger... jag såg skillnad redan efter första borstningen men efter fem borstningar (alltså inte fem dagar, utan fem borstningar) såg det ut såhär - 
 
 
 
VILKET RESULTAT!
Som ni ser är jag lite svart uppe vid tandköttet. Pulvret trängde sig in och la sig vid tandköttet - jag borstade enkelt bort det med tandborste sen och var lite mer nogrann där uppe bara så försvann det. Varit i kontakt med andra som inte haft samma "problem" som jag. 
 
För mig, som både snusar och dricker kaffe är detta perfekt. Det finns inga restriktioner på att undvika kaffe eller snus efter man borstat tänderna med ProSmiles tandblekningspulver - då hade jag aldrig klarat det. Det gör det också lite mer trovärdigt för mig, för utesluter man kaffe och snus om dagarna blir tänderna naturligt vitare ganska snabbt. 
 
Vad kostar det?
ProSmile kostar 599 kronor, du får fri frakt och två års garanti. Med min rabattkod DENISE50 får ni det för halva priset, alltså 299 kronor!
 
Besök ProSmile för ett vitare leende. Jag ger denna produkt 5 av 5 tandborstar!
 
 


Kommentarer
Postat av: Emma

Älskar dennna Produkt :)

2018-07-14 @ 20:19:07
URL: http://nouw.com/jagochminahj%C3%A4rtan
Postat av: sofia

Åh hade så gärna velat testa den :)

2018-07-14 @ 21:53:57
URL: http://nouw.com/sofialissmyr
Postat av: Sarah

Kul o läsa va du tyckte om de :)

2018-07-15 @ 01:10:34
URL: http://CheerSarah.devote.se
Postat av: Marie

Oh vart ju toppen =D

2018-07-15 @ 20:00:12
URL: http://sweetwords.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: