Sök nytt jobb med Uniflex

Betalt inlägg i samarbete med Uniflex bemanning
 
 
 
Tänkte tipsa er alla om ett bra bemanningsföretag - nämligen Uniflex bemanning.
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex letar efter flexibla, lojala, drivna och ambitiösa personer, främst för heltidstjänst men även studenter eller de som vill ha extra arbete kan söka in för att jobba extra via Uniflex. Det bästa är att när man börjar jobba där får man inte bara bra referenser(om man gör ett bra jobb såklart!) från Uniflex utan även från alla deras kunder vilket gör att det går lättare sen när man ska vidga sina vyer. Hur bra som helst ju! 
 
Det bästa med hemsidan är att man kan registera sitt CV, och ha det sparat där hela tiden. Den finns då lätt tillgänligt för ändring om det behövs. När du sen hittar det jobb du önskar söka gör du det direkt på hemsidan. Så smidigt och jättebra! 
 
Något som är värt att nämna, som jag tycker är otroligt viktigt, är att Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är också medlem i Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med Byggnads. Uniflex är(vilket jag tycker är sjukt bra) kvalitets-, miljö och arbetsmiljöcertifierat. VIKTIGT VIKTIGT! Bemanningsföretaget Uniflex erbjuder även pensionsförmåner via ITP och SAF-LO. Men vaaaa, vad är det här undrar ni säkert nu? Jag ska förklara det väldigt snabbt och kortfattat - kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagaren och arbetsgivaren - det är det som reglererar löner och andra förmåner och villkor - superviktigt att ett kollektivavtal finns!! Det jag nämnde tidigare om kvalitets-, miljö och arbetsmiljöcertifierat är med korta ord att de ska utföra kvalitet, erbjuda bra miljö och även bra arbetsmiljö. Det finns en viss "standard" som Uniflex uppfyller.
 
Skulle du vilja registera ditt CV? Klicka här!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: