Tips när du planerar kalas

I betalt samarbete med Kalasdekorationer.se
 
 
Jag önskar Kaylie kunde fylla år typ fem gånger per år. Ni som känner mig vet hur mycket jag älskar att planera, pynta och dekorera inför kalas. När man planerar ett kalas eller planerar för en högtid kan det vara bra att ha en färgkod eller ett tema att gå efter, det gör det enklare att få en helhet. Jag brukar alltid skapa ett collage på de färger jag tänker att jag ska ha, för att se så allt passar ihop med varandra. Att ha en glittrig färg skapar kontrast, så som det guldiga gentemot pastellen i bilden här ovan. 
Det behöver inte kosta en hel förmögenhet om du planerar och dekorerar med fantasi. Om du dessutom beställer dina dekorationer och tillbehör från Kalasdekorationer.se kommer du billigt undan.
 
Om du utgår efter ett tema är mitt tips att ta med det temat i varje liten detalj. Om ni exempelvis ska ha ett barnkalas med Vaiana-tema kan ett exempel vara att klippa till gröna vimplar som gräs, eller färgglada som ska föreställa hula-hulas. Det är bara fantasin som sätter gränser när det kommer till att dekorera! 
 
 
 
Som ni ser finns det tema-kategorier inne hos Kalasdekorationer.se där ni enkelt kan få hjälp, tips och trix och även fantasi inför ert kommenade kalas, babyshower eller högtid. De har sammansatt många olika dekorationer som följer en specifik färgkod för att göra det enkelt för er. Här kan ni själva klicka i vad ni vill ha, lägga till eller ta bort det ni inte tycker passar för ert kalas. 
Dem har även allt för bröllop och stora fester. Det räcker med att gå in och scrolla bland deras produkter så får man underbar fantasi och tips inför kommande fest!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: