Allt till trädgården

Betalt samarbete med Bole.se
 
 
 
Hej godingar! Hur är det med er? Här hemma njuter jag och Kaylie av ledighet. Vi kopplar av, tar dagen som den kommer och uppskattar det faktum att vi inte har måsten, ingen tid att stressa till, ingen tid vi behöver vara ifrån varandra. Det enda vi saknar är Therese som jobbar om dagarna...
 
Hustankarna snurrar mer och mer hos oss. Det har dem väl egentligen alltid gjort men det känns närmare nu, så nära att jag till och med tittar på olika sidor för att hitta utbud som passar oss när det kommer till trädgård, staket, leksaker och liknande. Bole har allt till lantlivet.
Det finns verkligen det mesta. Gård, stall, stängsel, vattenförsörjning, djurvård och mycket mer. Deras utbud täcker liksom upp det mesta man behöver för att ha hus, lantbruk och liknande. I och med att vi har Kaylie och det mesta kretsar kring henne älskar jag deras kategori inom leksaker
Bole.se har ett av Sveriges största sortiment när det kommer till lantliv och trädgård. Dem är specialiserade på produkter till skogsbruk, jordbruk och gårdar. De har över 15.000 produkter(!!) vilket gör att man hittar precis det man behöver. Hur grymt som helst!
 
Bjuder på lite bilder på favoritleksakerna inom kategorin ni hittar här ovan. 
 
 

Renovera klädkammare

(null)


FÖRE - EFTER

Bara en städning där inne hade gjort efterbilden bättre utan att måla eller göra om, men nu får ni se den galna kaotiska sanningen i lillans klädkammare. Vi har två stycken här hemma, en liten(som är Kaylies) och en stor som vi använder som ett tillfälligt gästrum till Therese familj när de hälsar på.

Igår fick jag ett ryck, målade om det fula träfärgade hyll-planet och omorganiserade, rensade och satte upp lite tavellister. Nu kan man äntligen gå in där med ett lugn...

(null)

(null)

(null)

Billig teknik

Betalt samarbete med Teknikdelar.se
 
Hej på er! Njuter ni också av sommarvärmen vi äntligen har? Denna sommar, som startade otroligt tidigt, har redan överträffat mina förväntningar. Mitt enda problem är att batteriet på telefonen alltid dör. Vi spelar ofta musik ute, uppkopplade till trådlösa högtalare och batteriet blir bara sämre och sämre på min telefon. Dessutom har vi inte tillgång till uttag utomhus överallt vilket oftast gör att telefonen blir liggandes, urladdad, hela dagarna medan vi hänger utomhus. Just nu har teknikdelar en stor utförsäljning på deras teknikprylar. Jag har tänkt att klicka hem denna trådlösa laddare för iPhone eftersom det är iPhone hela Hinkelman-familjen har. 
 
 
 
Ni ser ju - huuuur smart som helst! Ni hittar trådlös laddare för iPhone här! Den finns just nu för endast 199 kronor vilket är superbra för sommarplånboken. Det finns även andra trådlösa laddningsstationer som gör det smidigt för er, för att kunna spela er favoritmusik utomhus när barnen leker. 
 
Teknikdelar har ett stort utbud, här finns reservdelar, batterier och tillbehör till mobilen. 
Något mer som även får följa med till oss, som vi kommer har stor nytta av är en powerbank för endat 35 kronor!! Ni hittar den under kategorin "superdeals". Eftersom den sitter på en nyckelring är den alltid med i och med att nycklarna automatiskt alltid hänger med, vart vi än går. Super! Sååå - in till teknikdelar nu och hitta lösningar för att göra er sommar smidig.