Billig teknik

Betalt samarbete med Teknikdelar.se
 
Hej på er! Njuter ni också av sommarvärmen vi äntligen har? Denna sommar, som startade otroligt tidigt, har redan överträffat mina förväntningar. Mitt enda problem är att batteriet på telefonen alltid dör. Vi spelar ofta musik ute, uppkopplade till trådlösa högtalare och batteriet blir bara sämre och sämre på min telefon. Dessutom har vi inte tillgång till uttag utomhus överallt vilket oftast gör att telefonen blir liggandes, urladdad, hela dagarna medan vi hänger utomhus. Just nu har teknikdelar en stor utförsäljning på deras teknikprylar. Jag har tänkt att klicka hem denna trådlösa laddare för iPhone eftersom det är iPhone hela Hinkelman-familjen har. 
 
 
 
Ni ser ju - huuuur smart som helst! Ni hittar trådlös laddare för iPhone här! Den finns just nu för endast 199 kronor vilket är superbra för sommarplånboken. Det finns även andra trådlösa laddningsstationer som gör det smidigt för er, för att kunna spela er favoritmusik utomhus när barnen leker. 
 
Teknikdelar har ett stort utbud, här finns reservdelar, batterier och tillbehör till mobilen. 
Något mer som även får följa med till oss, som vi kommer har stor nytta av är en powerbank för endat 35 kronor!! Ni hittar den under kategorin "superdeals". Eftersom den sitter på en nyckelring är den alltid med i och med att nycklarna automatiskt alltid hänger med, vart vi än går. Super! Sååå - in till teknikdelar nu och hitta lösningar för att göra er sommar smidig.
 
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack för bra tips

2018-06-12 @ 11:08:42
Postat av: Anonym

Tack för bra tips

2018-06-12 @ 11:08:43
Postat av: Anonym

Letat billig powerbank länge! Tack 😁

2018-06-12 @ 11:09:21
Postat av: sofia

Tack så mycket för tipset :)

2018-06-13 @ 08:52:02
URL: http://nouw.com/sofialissmyr

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: