Tips för er med katter

I betalt samarbete med Supercat.se
 
 
Visste ni att vi har katt i vår familj?
 
Det här är en av våra två katter. Den andra ville inte vara med på bild, som med allt annat vill den här vara med lite mer, är lite mer gosig och nyfiken - hemsk vid kloklippning och borstning. Två egna personligheter som förgyller vår tillvaro här hemma väldigt mycket. Det var jag som lovade Kaylie en katt, när svärmors katt fick kattungar kunde vi inte motstå den här godingen som är på bild, hon var såååå söt. Problemet var att hon hängde mest med en av sina syskon och vi hade inte hjärta att sära på dem två. Det resulterade i att Kaylie fick två katter som visade sig vara honor båda två...ni kan ju själva ana hur det lät vid deras första löp innan de båda steriliserades.
 
När man har katt är det viktigt att ha bra produkter till katterna. En hemsida jag tycker extra mycket om är Supercat som har ett brett utbut till katter och kattägare.
Det bästa med denna hemsida är att det inte bara finns det här "vanliga" som brukar finnas på hemsidor som är till djur - dem har även produkter passande oss, som är kattägare. Jag skulle inte fylla mitt hem med grejer som har katter på kanske- men till dem som vill det finns det hos dem. 
Det finns allt från kattmat, klösträd, kattlucka, balkongnät, aktiveringsleksaker till transportväskor och liknande. 
 
I vår familj har vi en soffa som är ganska tung, eller ganska...den är rejält tung. Den är hemsk att lyfta och den delar sig på två ställen vilket gör det svårt att få fast igen. Alla våra kattleksaker hamnar såklart under soffan, som är öppen exakt tillräckligt för att en liten skallra eller boll ska kunna rulla under utan att komma fram igen. Det var längesen våra katter kunde krypa under och hämta leksakerna...därför gillar jag deras kategori kattleksaker extra mycket. Där finns det mesta, både leksaker som kattägarna leker med ihop med sin katt eller kattleksaker och aktiveringsleksaker som katten själv leker med.
 
Gör som vår familj - skaffa det ni behöver till er katt hos Supercat.se


Kommentarer
Postat av: Elin Eriksson

Åååh vilken snygg väska!😍

2018-06-20 @ 19:19:05
URL: http://nouw.com/elineriixon
Postat av: sofia

Åh vilket roligt samarbete :)

2018-06-20 @ 19:47:02
URL: http://nouw.com/sofialissmyr
Postat av: bylolloz

Fina bilder du tar!

2018-06-21 @ 12:59:55
URL: http://nouw.com/bylolloz
Postat av: Freja

Så himla fin katt. Och kul att det blev två stycken ändå, ibland blir det inte som man tänkt sig utom tusen gånger roligare istället! ;)

2018-06-21 @ 21:24:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: