Våffeldagen

Hallå! Våffeldagen börjar lida mot sitt slut. Denna dag har gått så himla segt, känns som den aldrig tar slut och jag undrar om det har med sommartiden att göra?

Redan 9.30 var vi ombytta och klara vid brottningen. 8.30 egentligen, kanske inte så konstigt att det känns som den här dagen gått segt...Kaylie tyckte inte det var särskilt roligt och efter en stund tappade hon glöden och ville inte utföra allt tränarna bad om. Nu har hon fått testa på det och vi får se om hon vill testa det igen om något år. 
Gymnastiken på lördagar går verkligen hem, passar henne utmärkt!

Vid lunch hade vi hela familjen över på våfflor, mina föräldrar, mormor samt syster med familj var här och mumsade våfflor. Supermysigt!

Ska skicka Kaylie i ett bad nu innan middagen, sen ska vi mysa framför en film. T jobbar hela kvällen, redan halv två stack hon iväg och är inte hemma förrän jag är påväg och ska lägga mig. Blir i säng tidigt då vi har ett tidigt kursupprop imorgon! Ny kurs, lägger den förra bakom mig och hoppas på godkända resultat på redovisning & salstentamen! 👏🏻

(null)

(null)

(null)

(null)

FriYAY

(null)

Godmorgon! ☕️
Idag väntas en ledig dag ihop med Kaylie, hon ska även få leka en stund med kusinen Tyra under tiden Tyras föräldrar är på möte. Therese jobbar både förmiddag och kväll så vi får mysa ordentligt tillsammans, jag och Kaylie.

Igår avlutades denna kurs med en salstentamen. Tänk att man kan bli så nervös över det bara för att det är just en salstenta. Det som gör mig mest nervös är nog vakterna, och rädslan att de ska tro att man fuskar även om man vet att man inte ens tänker tanken på att fuska. På högskolan är allt väldigt förstorat med fusk & plagiat, livrädd hela tiden 😬 två år och åtta månader kvar med denna känsla! Haha...

Vi har påskpyntat lite med påskris i veckan. Har ni också gjort det? I tre av våra rum fick det bli påskris, Kaylie längtar efter "påsktuppen" 🐣

(null)

(null)

Gymnastiklördag

(null)


Godmorgon! Idag klev vi upp tidigt, redan tio i sex vaknade Kaylie och sa "nu är det morgon, det är ljust ute". Hon fick komma upp och lägga sig hos oss i sängen i hopp om att somna om men vi gick upp en kort stund efter och tittade på film så mamma T fick sova vidare.
Kaylie har vaknat supertidigt nu i en veckas tid, hon var till tandläkaren förra fredagen och lämnade sina nappar där. Sen dess har hon vaknat runt klockan sex varje dag och är superpigg. Bra för henne att det går smidigt utan napp men jobbigt för mammorna som önskar få sova lite längre- vi har alltid blivit så bortskämda med sömn under hennes tre år.

Idag är det lördag vilket betyder familjegymnastik. Höjdpunkten varje vecka! Mysigt att starta helgen på det sättet, alla tillsammans 💗

Ha en fin lördag!