Balkongmattor av bra kvalitet

Inlägget är i samarbete med Kilands Mattor
 
 
 
Äntligen har vi kommit en bit påväg med vår balkong. I fredags fick vi en härlig helgleverans, en balkongmatta från Kilands Mattor som vi längtat länge efter. Jag passade på att ordna ute på balkongen under tiden T var nere på västkusten för att hämta upp Kaylies ena morfar som ska spendera en vecka ihop med oss. Så smidigt att kunna göra det själv - den var färdigskuren precis efter våra mått och vi fick dessutom behålla bitarna som blev över. Så smidigt. 
 
Ni var en del på instagram som undrade vilken färg vi valt att ta - färgen vi har valt är marstrand mellangrå. Nu är vi verkligen såååå nöjda. Det ska upp tyg på ena sidan av väggen, bredvid fönstret som syns på bilderna, lite mysiga växter runt om sen ger vi oss nog för detta år. Vi ska ju inte bo här i all evighet så vi kommer inte lägga ner för mycket tid eller pengar på balkongen även om det nu blev en helt annan känsla med balkongmattan. Den ger en varm känsla och vi njuter här ute. Bäst av allt är att jag kan sitta på golvet ute i solen och jobba när jag känner för det, eftersom mattan värmer gott. 
 
Letar ni efter balkongmattor eller altanmattor? Besök Kilands Mattor - ni kommer inte bli missnöjda.
 
 
 

Dags att ta studenten för många

Inlägget är i samarbete med Partykungen
 
God morgon på er. Hoppas ni alla har det bra i solen och värmen, vilket fantastiskt väder vi äntligen fått och det verkar inte som att det ska försvinna inom snar framtid heller vilket är underbart. Blir så otroligt glad av all sol och värme. Juni närmar sig vilket får mig att tänka på studenten.
 
Jag tog studenten för sex år sedan. Skulle egentligen tagit den för åtta år sedan om jag följt min klass jag gick med från början men jag böt inriktning en gång och hoppade av första året på gymnasie en gång innan jag hittade "rätt" linje. Det var ju tyyyyyp den bästa sommaren jag haft innan jag fick barn. Dagarna de senaste månaderna innan studenten var fyllda med lek ihop med resten av klassen, spel, kubb, förberedelser, fester och mycket annat. Har ni något speciellt minne från när ni tog studenten?
 
Min studentmorgon var kaos, kaos men underbar. Jag hade ett par skor som gick sönder lagom till vi skulle ta oss till skolan när vi skulle springa ut. Skällde ut både fru och mamma, i ren panik - ni måste fixa ett par andra skor skrek jag till dem båda i telefonen. Som två räddare i nöden kom dem, såklart, jag hade ett jävligt hett temperament och jag tror att de båda visste hur sjukt irriterad jag skulle vara om de inte löste skorna åt mig, haha. När vi sen sprang ut var det med skräckblandad förtjusning för jag var så nojig att inte se min skylt, letade förbrilt och hittade min skylt och min fina familj. Förresten, studentskyltar och tillbehör till studenten köper ni hos Partykungen. Du kan egentillverka din skylt efter dina önskemål, finns väldigt många roliga skyltar där. Partykungen har alla tillbehör till studenten och inte bara skyltar, tillverkningen av skylten är otroligt billig så då har ni råd att lägga mer pengar på dekoration härifrån!!
 
 
 

Billiga förlovningsringar

Inlägget är i samarbete med Vanbruun
 
 
Där på bilden visste vi, men ingen annan, att en liten K låg. En magisk dag som vi avslutade genom att berätta att vi väntade barn.
 
Blir lätt nostalgisk och tänker tillbaka på våra sex härliga år tillsammans. Den 27 april för sex år sedan var första gången vi träffades och snart firar vi även vår sexåriga förlovning, senare i sommar vår fyraåriga bröllopsdag. Minns dessa dagar så väl, mest av allt minns jag nog vår förlovning. Allt gick så himla snabbt, vi förlovade oss två månader efter att vi träffats. Inte så konstigt egentligen, inte för oss i alla fall. Therese tatuerade ju in ett "D" på hennes vänstra ringfinger efter bara 21 dagar...
 
Vi var på en festival som arrangerades i grannkommunen. Mitt i all folkmassa, efter en härlig dag tillsammans, kastade hon ur sig frågan om jag ville förlova mig med henne. När jag snabbt och säkert svarade "ja" bar hon upp mig och snurrade runt mig, länge. Känslan då(och fortfarande än idag) var som i en film. Det hände liksom bara i filmer, att man blev snurrad sådär mitt bland väldigt mycket människor. Just den stunden var otroligt mysig och något jag kommer bära med mig så länge jag lever. Det roliga var att hon köpt ringar där på festivalen, provisoriska- bara för att kunna fria just den dagen. Senare blev dessa utbytta men självklart ligger de första ringarna oss varmt om hjärtat.
 
Appropå ringar skulle jag vilja tipsa er alla om Vanbruun. De erbjuder inte bara underbara förlovningsringar, du kan egendesigna och det finns även andra smycken i deras sortiment. Hade jag vetat om deras hemsida för sex år sedan när vi gick runt i säkert ett tiotal smyckesaffärer och satt i timmar på internet för att hitta de perfekta förlovningsringarna så hade letandet efter våra ringar blivit lätt. 
Vanbruun har ett löfte om fri frakt, öppet köp, fri storleksjustering, fri gravyr och 90 dagars returrätt. För mig känns det som ett väldigt självklart val, det är inte många som erbjuder detta och det ger mig som kund en väldigt bra säkerhet.
Vanbruun är ett svenskt företag som startade 2013. De erbjuder vigselrelaterade smycken med ett pris lägre än deras konkurrenter. Det finns, hör och häpna, runt 100.000 diamanter att välja mellan. 
 
Är du i tankarna på att förlova dig? Om du är det, eller inte är det med för den delen- skaffa era förlovningsringar billigt hos Vanbruun. Ni kommer inte bli missnöjda, det kan till och med jag lova er! Här nedan kommer en bild på vilka former på diamanter de erbjuder. Åh vad jag önskar att vi visste om det här företaget när det var dags för oss att förlova oss...nästan så jag skulle vilja förnya våra löften bara för att få en ny fantastisk ring! Haha...
 
Kolla in deras sida, deras utbud är otroligt!