Billiga förlovningsringar

Inlägget är i samarbete med Vanbruun
 
 
Där på bilden visste vi, men ingen annan, att en liten K låg. En magisk dag som vi avslutade genom att berätta att vi väntade barn.
 
Blir lätt nostalgisk och tänker tillbaka på våra sex härliga år tillsammans. Den 27 april för sex år sedan var första gången vi träffades och snart firar vi även vår sexåriga förlovning, senare i sommar vår fyraåriga bröllopsdag. Minns dessa dagar så väl, mest av allt minns jag nog vår förlovning. Allt gick så himla snabbt, vi förlovade oss två månader efter att vi träffats. Inte så konstigt egentligen, inte för oss i alla fall. Therese tatuerade ju in ett "D" på hennes vänstra ringfinger efter bara 21 dagar...
 
Vi var på en festival som arrangerades i grannkommunen. Mitt i all folkmassa, efter en härlig dag tillsammans, kastade hon ur sig frågan om jag ville förlova mig med henne. När jag snabbt och säkert svarade "ja" bar hon upp mig och snurrade runt mig, länge. Känslan då(och fortfarande än idag) var som i en film. Det hände liksom bara i filmer, att man blev snurrad sådär mitt bland väldigt mycket människor. Just den stunden var otroligt mysig och något jag kommer bära med mig så länge jag lever. Det roliga var att hon köpt ringar där på festivalen, provisoriska- bara för att kunna fria just den dagen. Senare blev dessa utbytta men självklart ligger de första ringarna oss varmt om hjärtat.
 
Appropå ringar skulle jag vilja tipsa er alla om Vanbruun. De erbjuder inte bara underbara förlovningsringar, du kan egendesigna och det finns även andra smycken i deras sortiment. Hade jag vetat om deras hemsida för sex år sedan när vi gick runt i säkert ett tiotal smyckesaffärer och satt i timmar på internet för att hitta de perfekta förlovningsringarna så hade letandet efter våra ringar blivit lätt. 
Vanbruun har ett löfte om fri frakt, öppet köp, fri storleksjustering, fri gravyr och 90 dagars returrätt. För mig känns det som ett väldigt självklart val, det är inte många som erbjuder detta och det ger mig som kund en väldigt bra säkerhet.
Vanbruun är ett svenskt företag som startade 2013. De erbjuder vigselrelaterade smycken med ett pris lägre än deras konkurrenter. Det finns, hör och häpna, runt 100.000 diamanter att välja mellan. 
 
Är du i tankarna på att förlova dig? Om du är det, eller inte är det med för den delen- skaffa era förlovningsringar billigt hos Vanbruun. Ni kommer inte bli missnöjda, det kan till och med jag lova er! Här nedan kommer en bild på vilka former på diamanter de erbjuder. Åh vad jag önskar att vi visste om det här företaget när det var dags för oss att förlova oss...nästan så jag skulle vilja förnya våra löften bara för att få en ny fantastisk ring! Haha...
 
Kolla in deras sida, deras utbud är otroligt!
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: