Dags att ta studenten för många

Inlägget är i samarbete med Partykungen
 
God morgon på er. Hoppas ni alla har det bra i solen och värmen, vilket fantastiskt väder vi äntligen fått och det verkar inte som att det ska försvinna inom snar framtid heller vilket är underbart. Blir så otroligt glad av all sol och värme. Juni närmar sig vilket får mig att tänka på studenten.
 
Jag tog studenten för sex år sedan. Skulle egentligen tagit den för åtta år sedan om jag följt min klass jag gick med från början men jag böt inriktning en gång och hoppade av första året på gymnasie en gång innan jag hittade "rätt" linje. Det var ju tyyyyyp den bästa sommaren jag haft innan jag fick barn. Dagarna de senaste månaderna innan studenten var fyllda med lek ihop med resten av klassen, spel, kubb, förberedelser, fester och mycket annat. Har ni något speciellt minne från när ni tog studenten?
 
Min studentmorgon var kaos, kaos men underbar. Jag hade ett par skor som gick sönder lagom till vi skulle ta oss till skolan när vi skulle springa ut. Skällde ut både fru och mamma, i ren panik - ni måste fixa ett par andra skor skrek jag till dem båda i telefonen. Som två räddare i nöden kom dem, såklart, jag hade ett jävligt hett temperament och jag tror att de båda visste hur sjukt irriterad jag skulle vara om de inte löste skorna åt mig, haha. När vi sen sprang ut var det med skräckblandad förtjusning för jag var så nojig att inte se min skylt, letade förbrilt och hittade min skylt och min fina familj. Förresten, studentskyltar och tillbehör till studenten köper ni hos Partykungen. Du kan egentillverka din skylt efter dina önskemål, finns väldigt många roliga skyltar där. Partykungen har alla tillbehör till studenten och inte bara skyltar, tillverkningen av skylten är otroligt billig så då har ni råd att lägga mer pengar på dekoration härifrån!!
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: